În premieră pe piaţa românească, Caroli Foods Group introduce eticheta cu cadran termosensibil ce indică temperatura optimă de păstrare a produsului (sub 8⁰C). Atunci când produsele trebuie transportate, depozitate şi păstrate la o temperatură optimă, Caroli Foods aduce pe piaţa românească o inovaţie în eticheta salamului Semenic Extra: un cadran termosensibil ce notifică consumatorii asupra faptului produsul trebuie reintrodus la rece dacă acesta este depozitat într-un spaţiu în care temperaturadepăşeşte 8°C (#mancarecunotificare). Culoarea galbenă a cadranului termosensibil, denumit ”Carolimetru Termic”, este un semn de atenţionare produsul trebuie păstrat la rece la o temperatură sub 8°C. Momentan, eticheta este disponibilă pe cele 3 sortimente ale Salamului Semenic – Extra cu 90% carne, Picant Extra cu 90% carne şi varianta Gastro. Astfel, dacă produsul este scos din frigider şi ţinut mai mult de 20 de minute la o temperatură ce depăşeşte 8⁰ C, culoarea etichetei se modifică din verde în galben.