Târgul Produs de Cluj ajunge la Mediaş, la finalul acestei săptămâni. Evenimentul se va desfășura între 17 și 19 mai, în Piaţa Corneliu Coposu. La Târgul Produs de Cluj de la Mediaş vor fi prezenți artizani și mici fermieri care vor oferi vizitatorilor ocazia de a achiziționa costume populare, bijuterii, ceramică obiecte sculptate în lemn, lavandă, ulei presat la rece, miere de albine, turtă dulce, prăjituri și ciocolată de casă, gemuri, sucuri și ceaiuri naturale, lactate și vinuri. Toate produsele de pe standuri sunt rodul muncii micilor întreprinzători locali, oameni care contribuie la perpetuarea tradiției și a culturii autentice. Pentru a completa atmosfera de eveniment dedicat promovării specificității locale, zilnic vor avea loc spectacole folclorice susținute de artiști consacrați, dar și de tineri pe care Consiliul Județean și Asociația Produs de Cluj îi ajută să se dezvolte și să evolueze. Programul este următorul:

Vineri 17 mai 2019, orele 18:00 – 22:00:
Spectacol folcloric susținut de Ansamblul folcloric „Cununa Apusenilor din Gilău” cu interpreții: Zina Doboș, Alina Ploae, Marcel Avram, Alexandru Potra, Ioana Breda Morar, Raul Oltean, Ana Ilca Mureșan, Valeria și Traian Ilea.

Sâmbătă 18 mai 2019, intre orele 17:30 – 22:00:
Spectacol folcloric susținut de Ansamblul folcloric „Valea Someșului” din Gherla, Clubul Vedetelor „Muguri de folclor” și interpreții: Mădălina Mureșan, Codruța Jula Pop, Florian Roșian, Lucia Potra, Cornelia și Lupu Rednic.

Duminică 19 mai 2019:
Orele 15:00 – 16:00: Spectacol de magie susținut de Florin Suciu Buh.
Orele 18:00 – 21:00: Ansamblul folcloric „Dor Transilvan” al CTP din Cluj-Napoca și interpreții: Costel Popa, Crina Varga Haiduc, Andreea Ciupe, Adina Hada, Marius Ciprian Pop.