Racelile, gripele si infectiile digestive sunt tot mai frecvente, in special la cei care stau prost cu igiena. Atentie, virusurile si bacteriile se pot transmite si pe cale cutanata. Spalatul pe maini cu apa si sapun, este cea mai buna metoda de protectie impotriva infectiilor. Totusi, cand vine vorba de a achizitiona aceste produse, in general oamenii prefera cantitatea, nu si calitatea, iar acest lucru nu este tocmai bun pentru sanatatea ta si a tuturor celor din jur.  Trebuie sa intelegem ca nu intotdeauna cantitatea este si un sinonim al calitatii. Sapunurile pot exista sub diferite forme, precum lichide, solide sau spuma.

Internetul ne ofera posibilitatea sa gasim informatiile necesare despre produsele de igiena ideale si de unde le putem cumpara. Unul dintre cele mai mari magazine din Romania, care comercializeaza produse de curatenie si igiena pentru casa, de foarte buna calitate, este Sanito.ro.  Cu o experienta in domeniu, de peste 13 ani Sanito.ro, colaboreaza cu multe institutii si firme din Romania, furnizand produse de calitate si la preturi acceptabile. Pe site-ul magazinului, vei gasi o gama foarte buna de produse igienice, precum sapun lichid, sapun spuma, sapun Tork, sapun profesional, dezinfectanti maini, etc.

Se stie ca bacteriile si microbii sunt cel mai usor de contractat si se pot lua in urma unei strangeri de mana atunci cand ne intalnim cu prietenii, cu colegii, cand calatorim in autobuz, cand atingem o balustrada, etc. Folosirea de dezinfectanti maini previne raspandirea microbilor. Gelul dezinfectant Alcoholgel premium 1 litru Tork, este foarte util pentru igiena mainilor, cand nu ai posibilitatea sa te speli pe maini cu apa si sapun. Alcoholgel contine glicerina si betadina pentru a inbunatati si ingriji pielea, atunci cand mainile sunt frecvent frecate cu aceasta solutie. Sanitizeaza si dezinfecteaza rapid mainile fara apa si sapun si elimina bacteriile in proportie de 99,9%. Dezinfectantul de maini Tork, are aprobare conform normelor europene, EN 1500.

Pe langa dezinfectanti de maini, Tork este un producator recunoscut international si pentru gama de sapun lichid si sapun spuma, etc. Sapunul lichid Tork, 475 ml, este ideal pentru spalarea mainilor in grupurile sanitare din birouri, hoteluri, restaurante, etc. Este un sapun usor cremos, foarte fin, este bland cu pielea, previne iritarea, o parfumeaza, lasa o senzatie de proaspat dupa spalare, este testat dermatologic si este foarte economic. O igiena superficiala poate provoca probleme serioase de sanatate. Evenimente recente ne confirma, de asemenea, ca problemele care pornesc de la igiena precara, pot avea pe scara mai larga, efecte nedorite. Bolile grave pe care le poate cauza igiena precara sunt, de cele mai multe ori greu de tratat si foarte costisitoare. Asadar, cel mai simplu este sa previi, nu sa tratezi. Iar daca cele mai multe boli pot fi prevenite prin reguli simple de igiena, atunci, este de datoria noastra, a fiecaruia, sa le respectam, pentru a ne pastra sanatatea. Este greu de imaginat o viata fara apa si sapun.

Indiferent de scopul in care sunt intrebuintate, produsele de igiena comercializate de catre Sanito, fie ca servesc in scopuri profesionale, fie ca este vorba despre locuinta proprie, sunt foarte eficiente si de calitate.