Igiena corpului este o modalitate simpla si eficienta de a ramane sanatosi si de a fi o prezenta placuta pentru cei din jurul nostru. Igiena personala inseamna sa respecti niste reguli simple si usoare. In fiecare casa trebuie sa existe o serie de produse igienico-sanitare, fara de care pastrarea unei igiene corespunzatoare este practic imposibila. Igiena zilnica nu trebuie neglijata sub nicio forma, spalarea cu apa si sapun scade pericolul aparitiei bolilor de piele, elimina transpiratia si mirosurile neplacute. Mentinerea unei igiene a pielii este necesara pentru activitatea ei normala. De aceea este foarte important sa ne spalam cu apa si sapun. Cu mainile oamenii fac cele mai diverse lucruri si de aceea ele se afla printre cele mai expuse parti ale corpului la contactul cu bacteriile si germenii. Pentru a beneficia de mai mult timp liber si pentru alte activitati, este necesar sa iti dozezi bine timpul si este esential sa folosesti produse de curatenie de calitate superioara. Piata cu produse de curatenie este foarte variata si este foarte dificil sa faci alegerea potrivita. Informatiile necesare despre brand-urile cele mai bune, in ceea ce priveste produsele de curatenie existente pe piata, iti pot fi oferite de internet.  Pe internet am gasit foarte multe informatii despre Sanito.ro, care este unul dintre cele mai cunoscute magazine online, dedicat produselor de curatenie. Pe acest site, pot fi gasite tot felul de produse pentru mentinerea unei curatenii si igiene de calitate, precum: sapun lichid, sapun spuma, sapun Tork, sapun profesional, dezinfectanti maini. Tork este un mare producator de sapun lichid, sapun spuma, dezinfectanti maini, etc.

Personalul de specialitate de la Sanito.ro iti va oferi informatii complete despre toate produsele de curatenie existente in magazin si te poate ajutata sa faci alegerea potrivita.  Pentru ca sanatatea familiei este foarte importanta, fiecare dintre noi trebuie sa respecte toate regulile de curatenie cu maximum de strictete. Principalul obiectiv al sapunului lichid Tork de 1 litru este acela de a oferi tuturor posibilitatea de a realiza acest lucru cat mai eficient cu putinta. Prin folosirea produselor de igiena comercializate de catre Sanito, beneficiile sunt multiple, iar calitatea reprezinta principala trasatura pe care se pune accent. Sapunul lichid de dezinfectare a mainilor Tork este un produs ce detine un larg spectru antimicrobian, bactericid, fungicid, tuberculocid, vermicid, deci nu permite favorizarea aparitiei microbilor, eliminand orice risc care ar pune in pericol sanatatea familiei tale.

Un produs foarte eficient si ieftin, special creat pentru o spalare mai eficienta si placuta a mainilor il vom gasi in sapunul spuma mild Tork. Acest sapun spuma este parfumat, este un sapun  cremos, testat dermatologic si foarte economic, iar un flacon este pentru aproximativ 2500 spalari. Acest sapun contine ingrediente pentru ingrijirea pieleii, este avizat de EU Ecolabel si de Nordic Ecolabel. O igiena superficiala poate provoca probleme serioase de sanatate. Bolile grave pe care le poate cauza igiena precara, sunt de cele mai multe ori greu de tratat si foarte costisitoare. Asadar, cel mai simplu este sa previi, nu sa tratezi. Iar daca anumite boli pot fi prevenite prin reguli simple de igiena, atunci este de datoria noastra, a fiecaruia, sa le respectam pentru a ne pastra sanatatea.

Recomand cu caldura produsele  comercializate de catre Sanito.ro!