Din pacate multe accidente au loc frecvent din cauza unui sistem de iluminare defectuos sau montat total gresit doar din dorinta ca autoturismul sa arate cat mai bine.
Nu conteaza ca vorbim despre becuri arse carora soferii nu le acorda atentia necesara, fie ca vorbim despre modificari ce sunt facute farurilor care nu sunt ok din punct de vedere legal, nu este deloc in regula fiind afectata siguranta traficului rutier.

Unul dintre cele mai neplacute momente, este acela cand din sens opus se apropie de tine o masina care desi are pornita doar faza scurta, lumineaza mult mai puternic chiar si decat o faza lunga obisnuita.

Orice sofer are nevoie sa observe din timp, orice obstacol care i-ar putea sta in cale, astfel incat sa poata fi efectuate manevre de evitare sau franare in deplina siguranta, insa acest lucru nu inseamna ca trebuie montata o duzina de becuri. Sunt suficiente doua faruri in care daca sunt instalate becuri de cea mai buna calitate si care sa respecte prevederile legale, nimic rau nu se poate intampla.

In momentul in care trebuie sa inlocuiti un bec, trebuie sa apelati la produse bune calitativ precum cele comercializate de cei de la Gotek.ro, astfel incat sa puteti avea garanita ca nu va vor creea probleme intr-un moment nepotrivit si de asemenea va sfatuiesc ca intotdeauna sa aveti cel putin un bec de rezerva in portbagaj.

Cea mai buna solutie pentru un iluminat corect din toate punctele de vedere, este utilizarea unui led far, care va va putea asigura toata vizibilitatea necesara, fara a-i creea vreun disconfort soferului care circula din sens opus.

Cel mai mare avantaj oferit de becurile cu led, este fara doar si poate, durata de viata mult mai mare comparativ cu becurile clasice.
De asemenea, aceste becuri cu led sunt rezistente la socuri si vibratii, nu “afuma” farul, nu emit radiatii ultraviolete sau infrarosii, nu emit nici caldura si chiar sunt ecologice.
Preturile de achizitie sunt ceva mai ridicate pentru becurile cu led, insa pe termen mediu si lung vei putea sa iti dai seama cat poti economisii utilizand becurile de tip led. Acestea au o durata de viata de zeci de mii de ore, consumand extrem de putin curent electric si in plus nici nu se uzeaza la aprinderi repetate precum becurile clasice cu halogen iar pentru ca au un consum redus de energie eletrica, vor ajuta si la eficientizarea consumului autoturismului. Cu cat sunt mai multe surse care mananca energie electrica, cu atat masina va consuma mai mult.

Nimic nu este mai important cand vine vorba de masini si trafic, decat siguranta. Astfel cu ajutorul Gotek.ro, veti putea achizitiona cele mai bune si eficiente solutii led pentru o iluminare corecta a autoturismului, fie ca este vorba de faruri, proiectoare, semnalizatoare, stopuri, pozitii, lumini habitaclu si asa mai departe.

Va invit sa accesati site-ul acestora, unde va sunt puse la dispozitie toate detaliile necesare atat despre produse cat si despre servicii iar pentru orice intrebare nu ezitati sa ii contactati si cu siguranta orice nelamurire veti avea, va va fi clarificata in cel mai scurt timp.