Gigi Becali a anunțat primele transferuri făcute la FCSB după schimbarea antrenorului. Primii jucători acontați de gruparea roș-albastră sunt fundașul central Iulian Cristea (Gaz Metan Mediaș) și atacantul Andrei Cristea (Poli Iași) . Zilele următoare vor semna și mijlocașii Antoni Ivanov și Boubacar Fofana (Gaz Metan Mediaș).
„Cu Cristea am rezolvat, cu amândoi. Pe fundașul central l-a vrut și el, mi-a spus și că mai poate crește ca valoare. Îi aduc și pe ceilalți doi ce i-a dorit el special (Fofana și Ivanov) „, a spus Becali.
Andrei Cristea este un atacant de 34 de ani care în prima parte a campionatului a marcat 6 goluri la Poli Iași. El a mai evoluat pentru gruparea roș-albastră în urmă cu mai bine de un deceniu. Iulian Cristea este un fundaș central, care poate evolua și în linia mediană. Are 20 de meciuri în acest sezon, două goluri marcate și a fost inclus de LPF în echipa ideală a turului Ligii 1.  Antoni Ivanov are 23 de ani și poate evolua pe orice post în spatele atacantului, dar și ca mijlocaș central, având o viziune bună a jocului. El a bifat 11 meciuri în acest sezon și a marcat un gol. Bulgarul a mai evoluat în carieră pentru Akademik Svishtov, Spartak Pleven, Sozopol, Montala și Septemvri Sofia. Boubacar Fofana are 29 de ani și poate juca atât ca mijlocaș central cât și ca fundaș central. Impresionează prin forță și precizie la centrul terenului, dar apare bine și la fazele fixe. Fofana a ajuns la Mediaș în vară, de la formația de prima ligă portugheză Moreirense. În Portugalia a mai evoluat în prima ligă pentru Nacional de Madeira și a mai avut experiențe în Turcia și Arabia Saudită.

6 jucători are pe listă Mihai Teja la FCSB

Înainte de prezentarea oficială, la sediul de la Palatul din Aleea Alexandru nr 1, Becali și Teja vor discuta concret și despre transferurile iernii. Teja îi va pune pe masă lui Gigi Becali o listă cu 6 nume de jucători, toți de la Mediaș. Dintre aceștia, sunt șanse considerabile ca trei sau chiar patru să ajungă din această pauză la gruparea bucureșteană. Lista lui Mihai Teja îi conține pe: Iulian Cristea (24 de ani, fundaș central), Boubacar Fofana (29 de ani, mijlocaș la închidere), Darius Olaru (20 de ani, mijlocaș ofensiv stânga, dar poate juca și în spatale atacantului în linia de trei sau chiar ca atacant veritabil), Antoni Ivanov (23 de ani, mijlocaș), Ely Ernesto Lopes Fernandes (28 de ani, mijlocaș de bandă stânga, dar care poate juca și pe dreapta, dar și în față), precum și Carlos Fortes (24 de ani, centru atacant, dar care poate evolua și în benzi). Cert este că cei de la Gaz Metan nu vor fi de acord cu toate aceste transferuri, chiar dacă vor să iasă din insolvență și vor să profite acum de situație. Însă, sunt premise ca cel puțin trei jucători dintre aceștia să lucreze în continuare sub bagheta lui Teja și în 2019.