Gaz Metan și CFR Cluj au încheiat fără gol partida de la Mediaș în care gazdele au arătat că știu să se apere, iar campioana a arătat că nu este salvată întotdeauna de un gol norocos înscris pe final de meci. Dominarea clujenilor a fost una surdă, fără a-și construi ocazii mari de poartă care să lase impresia că au fost lipsiți de șansă. Un șut pe jos din interiorul careului expediat de Omrani și respins cu piciorul de Pleșca în minutul 20, o lovitură de cap al aceluiași atacant scoasă de sub transversală fără probleme de portarul gazdelor și o deviere cu capul a lui Rondon din cornerul rezultat, dar pe direcția lui Pleșca, ambele faze în minutul 44, au fost ocaziile CFR-ului în prima repriză. În partea a doua a jocului elevilor lui Dan Petrescu le-a lipsit inspirația și nici revenirea în teren a lui Țucudean după o pauză îndelungată nu a schimbat ceva în ultimele 10 minute ale partidei. De partea cealaltă, Gaz Metan a încercat să lovească pe contraatac și a trimis un singur șut periculos pe spațiul porții lui Sandomierski, înlocuitorul lui Arlauskis, în minutul 27, autorul acestuia fiind Chamed. Remiza le dă o șansă urmăritoarelor CFR-ului să reducă diferența de puncte, în timp ce pentru medieșeni este un punct câștigat în lupta pentru ultimul loc de play-off.

Gaz Metan Mediaș – CFR Cluj 0-0 (0-0)
Gaz Metan Mediaş: Pleşca – De Moura, Larie, Constantin, Velisar – Droppa, Popa, Fofana (Diakota ’88) – Hora (Cardoso ’72), S. Buş, Ciocan (Chamed ’11).
Antrenor: Edi Iordănescu
CFR Cluj: Sandomierski – Burcă, Vinicius, Boli, Camora – Itu (Rondon ’31), Bordeianu, Djokovic – Deac, Omrani (Ţucudean ’81), Costache (Petrila ’67).
Antrenor: Dan Petrescu
Cartonaşe galbene: De Moura ’70, Constantin ‘84 / Vinicius ‘86
Arbitri: Andrei Chivulete – Valentin Avram, Andrei Constantinescu – Andrei Antonie
Observatori: Cristian Nica, Adrian Ionescu