Formaţia Gaz Metan Mediaş a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, luni, în deplasare, în compania echipei Concordia Chiajna, în etapa a XIV-a a Ligii I. S-a terminat 0-0, iar Gaz Metan rămâne pe locul al cincilea, de playoff.
”Meci bun, dar e păcat că nu sincronizăm ocaziile, pentru că se joacă pe puncte. Una peste alta suntem mulțumiți cu jocul, dar nu și cu punctele puse în joc. Dorinel face o muncă bună, echipa este mai așezată, agresivă. Ne-am adaptat la ce jucători avem în lot. Nu este numeros, dar am băieți de calitate, de caracter. Nu numai Carlos Fortes și Ely Fernandes au lipsit, ci și Caiado, Vali Crețu, fotbaliști foarte buni. Problema noastră este alta! Vorbeam și cu băieții în vestiar. Ne pare rău că nu înscriem mai mult, dar trebuie să muncim mai mult. Este păcat, dar încercăm ca pe viitor să și marcăm goluri”, a spus Mihai Teja, după meci, la flash-interviul acordat pentru Digi Sport.
Legat de posibilitatea ca Mediașul să ajungă în play-off, Teja a fost destul de rezervat: ”E departe play-off-ul, mai sunt 12 etape, e bine că echipa are continuitate. Campionatul e echilibrat, cele patru echipe de sus s-au distanțat, au arătat că sunt puternice, dar noi încercăm să ne facem treaba cât mai bine”, a mai spus Teja, la Digi Sport.
Au evoluat următoarele echipe:
Concordia Chiajna: Greab – Albu, Leca, A. Marc, Fota – Gorobsov, Prepeliţă – Grădinaru (Ivanovici ’78), R. Deaconu, Măzărache (Bawab ’60)- Guessan (Batin ’45).
Antrenor: Dorinel Munteanu
Gaz Metan Mediaş: Pleşca – R. Romeo, I. Cristea, M. Constantin, Buşu – Fofana, Luis Aurelio – Olaru, Ivanov (Stancu ’90+3), Chamed (Trif ’86) – Ely Fernandes.
Antrenor: Mihai Teja
Cartonaşe galbene: Marc ’59, Grădinaru ’74
Arbitri: George Rădulescu – Gabriel Sabin Stroe, Imre-Laszlo Bucsi – Robert George Dumitru
Observatori: Adrian Vidan, Constantin Stătescu