Echipa de fotbal Gaz Metan Mediaş a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), pe teren propriu, cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, sâmbătă, într-o partidă disputată în cadrul etapei a 3-a a Ligii I. Formaţia gazdă a deschis scorul în prima repriză prin Nasser Chamed (minutul 34), Sepsi OSK reuşind egalarea în repriza secundă în urma golului înscris de Goran Karanovic (minutul 67). Sepsi OSK a înscris şi în minutul 54 prin Gabriel Vaşvari, dar golul nu a fost validat de arbitrul Andrei Antonie care a considerat că mingea şutată din lovitură liberă nu a depăşit linia porţii apărate de Răzvan Pleşca. Gabriel Vașvari a executat direct pe poartă o lovitură liberă de la 17 metri lateral stânga. Portarul Răzvan Pleșca a fost surprins și a respins in-extremis mingea. Reluările au demonstrat că balonul depășise cu mult linia porții, însă nici „centralul”, nici tușierul de pe acea parte nu au observat. Gaz Metan Mediaş a încheiat partida cu un om mai puţin pe teren, Neluţ Roşu fiind eliminat în minutul 86 pentru al doilea galben. Formaţia medieşeană a fost condusă la această partidă de pe bancă de secundul Ionuţ Stelescu, antrenorul principal Edward Iordănescu absentând din motive medicale, dar şi pentru că a fost suspendat de Comisia de Disciplină a FRF.
Gaz Metan Mediaș: Pleșca – Crețu, Larie, Constantin, Velisar – Droppa, Roșu – Chamed (’71, Sanoh), Olaru (’88, R. Popa), Fernandes (’64, Romeo) – Buș.
Antrenor: Edward Iordănescu.
Sepsi OSK Sf. Gheorghe: Niczuly – Dimitrov, Barisic, Tincu, Ștefan – Vașvari – Hamed (’64, Karanovic), Fulop (’46, Velev), Flores (’82, Simonovski), Gal – Carnat.
Antrenor: Csaba Laszlo.
Cartonașe galbene: Olaru ’32, Crețu ’53, Roșu ’58, ’86 / Fulop ’29, Flores ’68, Vașvari ’87.
Cartonaș roșu: Neluțu Roșu ’86.
Arbitru: Andrei Antonie (Bucureşti); arbitri asistenţi: Daniel Mitruţi (Craiova), Bogdan Gheorghe (Bucureşti); arbitru de rezervă: Rareş George Vidican (Satu Mare)
Observatori: Costin Ioan Toma (Piatra Neamţ) – CCA; Marin Petrache (Săbăreni) – LPF.
Mai multe fotografii găsiți AICI.