Gaz Metan Mediaș și Dunărea Călărași au terminat la egalitate în prima partidă a zilei din Liga 1, scor 0-0, în etapa cu numărul 6 din play-out-ul stagiunii competiționale 2018/2019. Acest egal a oprit seria de 5 victorii la rând a celor de la Mediaș din play-out, trupa lui Edi Iordănescu rămânând însă neînvinsă în această stagiune. A fost același rezultat la Mediaș între Gaz Metan și Dunărea ca și în ultima partidă din cadrul sezonului regular. Partida a fost slabă, mai ales în repriza a doua, când oaspeții s-au mulțumit să apere rezultatul. Echipa ardeleană a avut câteva ocazii importante în prima repriză, prin Bușu, Caiado și Chamed. Luchin a fost aproape de un autogol hilar în minutul 71, după ce fostul fundaș de la Steaua a încercat să blocheze o combinație a gazdelor.  Echipa antrenată de Edward Iordănescu are 32 de puncte şi este pe primul loc în play-out. Dunărea, cu 17 puncte, este pe locul 7, penultimul.

Gaz Metan Mediaş – Dunărea Călăraşi 0-0
Stadion Gaz Metan – Mediaş
Gaz Metan Mediaş: Pleşca – Creţu, M. Constantin, Larie, Buşu – Ivanov, Luis Aurelio – Mailat (Fernandes ’79), David Caiado (Yazalde ’87), Chamed (Olaru ’65) – Rondon 
Antrenor: Edward Iordănescu
Dunăra Călăraşi: Straton – G. Enache, Dobrosavlevici, Luchin, Mendy – Ammari, G. Simion, Ben Djemia, S. Filip (Benzar ’79) – Iancu (Henderson ‘90+2, Keyta (Ndiaye ’35) 
Antrenor: Dan Alexa
Cartonaşe gelbene: Ivanov ’45, Chamed ‘60 / Filip ‘47
Arbitri: Andrei Antonie (central) – Dragoş Mihai Iliescu, Ionel Valentin Dumitru (asistenţi) – Lucian Rusandu (rezervă)
Observatori: Nicolae Grigorescu (Timişoara) – CCA, Imilian Şerbănică (Bucureşti) – LPF