Gaz Metan Mediaș o va întâlni pe CFR Cluj într-un meci amical luni, 8 iunie, a confirmat Ioan Mărginean, președintele echipei din Mediaș.
”Am vorbit cu staff-ul lui Edi, ne-au făcut programul până la reluarea campionatului. Ne-ajută până atunci, vor pregăti echipa. Luni avem amical cu CFR Cluj”, a spus Mărginean la Pro X.
Gaz Metan Mediaș va juca în primul meci de la reluarea Ligii 1 cu FCSB, duelul se va disputa la Cluj și va fi transmis în direct pe Digi Sport 1. Partida va putea fi urmărită și pe digisport.ro, dar și în aplicația Digi Online, pentru abonații RCS-RDS.

Variante pentru banca tehnică de la Gaz Metan Mediaș

Mărginean a dezvăluit și ce variante are pentru a-l înlocui pe Edi Iordănescu. Dusan Uhrin, Cristi Dulca și Eugen Neagoe se luptă pentru postul de antrenor la Gaz Metan Mediaș.
”Uhrin este o variantă foarte bună, ca și Neagoe, și Dulca. Avem de unde alege, să nu ne grăbim. Înțelegerea cu Edi este clară. Își va primi banii până la ultimul leu. Nu ne despărțim cu scandal. Am reziliat contractul la solicitare lui”, a mai spus Mărginean.