Mijlocașul bulgar Antoni Ivanov, disputat de granzii campionatului actual, are o clauză cu Gaz Metan și nu este lăsat să părăsească gruparea pe bani mai puțini. CFR Cluj, FCSB și CSU Craiova s-au interesat în această iarnă de mijlocașul bulgar Antoni Ivanov, 23 de ani, care a impresionat în ediția de toamnă la Gaz Metan. Pentru că Gigi Becali și Mihai Teja au acoperit zona mediană a roș-albaștrilor, fotbalistul a rămas în atenția celorlalte două candidate la titlu. Doar că medieșenii au anunțat clar că nu vor fi dispuși să cedeze ieftin în privința lui Ivanov, una dintre principalele oferte pentru „export” ale grupării.
„Prețul lui e cât se poate de clar: 500.000 de euro. Atât e clauza lui. Nu 100.000 de euro, nu 150.000 de euro cât ni s-a oferit. Repet, nu vindem pe nimic! Mediașul are nevoie de 350.000 de euro ca să iasă din insolvență în această primăvară”, a explicat Arcadie Zaporojanu pentru Gazeta Sporturilor, moldoveanul fiind reprezentantul companiei Fotbal Hebdo, care are contract de management cu Gaz Metan, pentru transferurile grupării.
„Tocmai de aceea nu sunt de acord să-l cedăm pe Fortes ieftin, pe trei arginți cum ar vrea domnul Becali. Ori 30.000 de euro acum și 300.000 de euro la vară, obligatoriu, ori 300.000 de euro acum. Dacă acceptă variantele noastre, bine. Dacă nu, iarăși bine, mergem pe alte meleaguri. Nu facem asta din răutate, ci pentru a nu ne compromite politica de transferuri. Păi, cum vor mai fi dispuși cei de la CFR Cluj sau Craiova să dea 500.000 de euro pe Ivanov dacă noi îl cedăm pe Fortes pe trei arginți?!”, a mai spus Arcadie.
Ivanov a fost adus vara trecută de la Septemvri Sofia, după ce-a mai jucat la Montana, Spartak Plevna, Akademik Șivștov și a fost în lotul lui Ludogoreț. 10 meciuri a strâns Ivanov în prima ligă din România pentru medieșeni.