Gaz Metan Mediaş a învins-o pe FC Hermannstadt cu scorul de 2-0 (0-0), vineri seara, în deplasare, pe Stadionul Trans-Sil din Târgu Mureş, într-un meci din etapa a doua a Ligii I de fotbal. În prima repriză nu s-a marcat, dar a avut loc un eveniment notabil, care a decis rezultatul final al meciului. În minutul 45+2, Cordea, de la Hermannstadt, a fost eliminat direct după o intrare foarte dură la un adversar. Primul gol a venit imediat după pauză, în minutul 48, când Marius Constantin a marcat din lovitură de pedeapsă. Oaspeţii au continuat să atace, au mai avut alte oportunităţi de gol, dar în cele din urmă reuşita a doua a venit cu 19 minute înaintea finalului. Chamed şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor din centrarea lui Darius Olaru. În urma acestui succes, Gaz Metan acumulează 4 puncte (în prima etapă au făcut 2-2 cu Chindia Târgovişte). FC Hermannstadt, care în prima etapă a pierdut cu 3-4 meciul cu FCSB, a avut doi jucători eliminaţi, Andrei Cordea (45+1) şi Răzvan Dâlbea (84). Mai multe fotografii găsiți AICI.

FC Hermannstadt – Gaz Metan Mediaş 0-2 (0-0)
Stadion Trans-Sil – Târgu Mureş
Au marcat: Marius Constantin (49 – penalty), Nasser Chamed (71)
FC Hermannstadt: Novo – Mățel, Dandea, Luchin, Tătar – Cordea, Dumitriu, Dâlbea, Caiado – Buzan, Tsoumou
Rezerve: I. Stoica, Petrescu, Yazalde, Debeljuh, Blănaru, Pereira, Sîntean
Antrenor: Costel Enache
Gaz Metan: Pleșca – V. Crețu, M. Constantin, I. Larie, Cikarski – Droppa, N. Roșu – Ely Fernandes, D. Olaru, Drăghici – S. Buș
Rezerve: Batista, Chamed, Sanoh, R. Popa, Romeo, Ciocan, Pleaşcă
Antrenor: Edward Iordănescu
Cartonaş roşu: Andrei Cordea (FC Hermannstadt, 45+1), Răzvan Dâlbea (FC Hermannstadt, 84).
Arbitru: Sebastian Colţescu (Craiova); arbitri asistenţi: Marius Nicoară (Drobeta-Turnu Severin), Ionel Valentin Dumitru (Gherghiţa/Prahova); arbitru de rezervă: George Cătălin Găman (Craiova)
Observatori: Ioan Onicaş (Zalău) – CCA, Ioan Bogdan (Arad) – LPF