Vineri, 1 martie, în etapa cu numărul XVI, prima a returului, Sticla Arieşul Turda s-a deplasat la Mediaş pentru confruntarea cu Gaz Metan II. Deşi se află pe ultimul loc în clasament, cu 13 înfrângeri şi un total de 4 puncte, gazdele au reuşit să le pună probleme serioase turdenilor şi chiar să-şi adjudece toate cele trei puncte puse în joc. Prima parte a meciului a fost destul echilibrată, fără ocazii la cele două porți. Primul șut pe poartă a venit abia în minutul 25, însă execuția lui Lemnaru nu i-a creat probleme portarului de la Mediaș. În minutul 32, Hăjmășan a prins un șut senzațional de la 25 de m, direct în vinclul porții lui Pop. Repriza a doua a început cu ocazia lui Mateș, care a trimis la colțul lung, însă Pop a reușit să respingă. În minutul 51, în urma unui corner, Cocoară a trimis cu capul în propria poartă. Jucătorii Gazului au continuat să forțeze, impulsionați și de faptul că în tribună s-a aflat antrenorul de la prima echipă, Edi Iordănescu. Gazul a mai ratat două ocazii mari (min 55 și 70). În minutul 86, gazdele au mai ratat o dublă ocazie, Pop reușind să respingă de două ori. În prelungirile partidei, Chișu a tras puternic de la marginea careului, însă mingea a trecut pe lângă poartă. S-a terminat 2-0 și Gaz Metan Mediaş II va evolua etapa viitoare în deplasare contra celor de la ACS MSE Târgu Mureş.

Gaz Metan Mediaş II- Sticla Arieşul Turda 2-0 (1-0)
Data: Vineri 1 martie 2019
Ora: 15:00
Stadion: Sparta
Au marcat: Raul Hăjmăşan (32), Simion Cocoară (51 – autogol)
Gaz Metan II Mediaș: Cristea – Capră, Cioban, Pop, Jica, Socaci, Sincelean (Bîrsan 90`), Ilaș (Costea 65`), Hăjmășan, Doda (Avram 85`), Mateș (Mîndrean (73`)
Arieșul Turda: Pop – Marcu, Cocoară, Indreica, Ionescu, Bria (Oltean 89`), Savu (Chișu 73`), Paleoca (Sălăgean 63`), Chiș, Vitan (Ititesc 46`), Lemnaru.
Arbitru: Mihai Ioan Iulian – Râmnicu Vâlcea
Asistent: Mociorniță Nicolae Bogdan – Băicoi
Asistent: Enache Gabriel – Ploieşti
Observator: Biriş Teodor – Hunedoara
Observator: Mușetoiu Elena – Piteşti

Rezultate Seria 5, etapa 16:

Vineri, 1 martie, ora 15:00
Gaz Metan Mediaş II – Sticla Arieşul Turda 2-0
CFR Cluj 2 – ACS Unu Fotbal Gloria 2-1
AFC Odorheiu Secuiesc – Unirea Dej 3-2

Sâmbătă, 2 martie, ora 15:00
Unirea Tăşnad – Avântul Reghin 1-2
AFC Hărman – Sănătatea Cluj 0-1
ACS Fotbal Comuna Recea – MSE Târgu Mureş 10-0
CS Iernut – Minaur Baia Mare 0-5

Duminică, 3 martie, ora 15:00
AFK Csikszereda Miercurea Ciuc – Olimpic Cetate Râşnov

Sursa şi foto: TurdaNews

 

CLASAMENT LIGA 3 SERIA 5