Formaţia Gaz Metan Mediaş a remizat, sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa FC Hermannstadt, într-un meci din etapa a XV-a a Ligii I. Echipa lui Edi Iordănescu pierde puncte mari în lupta pentru primele locuri. La Mediaş, oaspeţii au început mai bine. În minutul 6, Petrescu a ratat prima ocazie a meciului. Apoi, Fofana a fost tras de tricou în careu, dar arbitrul a acordat fault în atac. Eugen Neagoe a fost inspirat la începutul reprizei a doua. L-a trimis pe teren pe Dumitriu, care a avut nevoie de cinci minute pentru a deschide scorul. Sibienii nu s-au bucurat foarte mult de avantaj, pentru că Olaru, care din iarnă va merge la FCSB, şi-a trecut în cont un gol superb. Sergiu Buş putea să aducă trei puncte medieşenilor, dar bara s-a opus. La ultima fază, portarul sibienilor a salvat excelent, iar echipa lui Neagoe a plecat cu un punct de la Mediaş. Gaz Metan joacă în deplasare la Sepsi în etapa a 16-a, iar FC Hermannstadt are meci acasă cu Viitorul. Mai multe fotografii găsiți AICI.

Gaz Metan Mediaş – FC Hermannstadt 1-1 (0-0)
Stadion Gaz Metan – Mediaş
Au marcat: Darius Olaru (67), respectiv Lucian Dumitriu (61)
Gaz Metan Mediaş: Pleşca – Pleaşcă (Drăghici ’64), Popa, Larie, Velisar – Droppa (Roşu ’64), Boubacar, Chamed (Fernandes ’56) – Olaru, S. Buş, N. Dumitru
FC Hermannstadt: C. Pereira – Tătar, Viera, Luchin, Opruţ – Petrescu, Dâlbea, Offenbacher (Yazalde ’81) – Vodă (Dumitriu ’54), Debeljuh, Buşu (Stoica ’68).
Cartonaşe galbene: Velisar ’56, Larie ’74 / Tătar ’48, Viera ’60, Yazalde ’85, Opruţ ‘90
Arbitri: George Găman – Daniel Mitruţi, Mihai Marica – Lucian Rusandu
Observatori: Costin Toma, Bogdan Buhuş.