Cea mai în formă sportivă medieşeancă, Andreea Dragoman s-a oprit în semifinală la turneul ITTF World Junior Circuit, Abhay Prashal din India, după un meci aprig disputat cu Soo Wai Yam Minnie din Hong Kong, dealtfel asiatica fiind şi câştigătoarea turneului din India. În ciuda scorul final din semifinală care a fost de 0-4 pentru asiatică, fiecare joc a fost atacat bine de Andreea, totuşi Soo Wai Yam Minnie a câştigat cu scorul de 11-7, 13-11, 13-11, 13-11 la seturi.
„Am fost foarte concentrată, pentru că am vrut de mult să câştig. A fost foarte important pentru mine, deoarece anul trecut am terminat al treilea, aşa că în acest an, am vrut să am cel puţin acelaşi rezultat sau mai bun. Vreau să câştig o medalie de aur la Campionatele Mondiale. Daniela Dodean şi Li Xiaoxio sunt modelele mele” – Andreea Dragoman
„Ea are un rever foarte bun. Nu joc atât de bine împotriva jucătorilor europeni, aşa că am încercat să fiu foarte agresivă la primele trei mingi „, a mărturisit Minnie Soo Wai Yam despre meciul cu Andreea.  Andreea Dragoman se află momentan pe locul 4 în clasamentul ITTF U18 WR cu 2042 de puncte. Pentru acest loc 3 sportiva noastră a primit un cec de 1500 de dolari. Aşadar, Andreea Dragoman termină turneul indian pe un binemeritat loc 3. Ce a reuşit în 2016 Andreea la tenis de masă: medalie de bronz la Turneul Campioanelor din China, două medalii de aur şi una de bronz la “Bahrain Open Junior & Cadet”, aur, argint şi bronz la turneul ITTF din Polonia, apoi a câştigat turneul celor mai bune 12 jucătoare din România, după care o medalie de aur cu naţionala României la Campionatul European din Croaţia şi titlul de campioană mondială la dublu în Africa de Sud. Andreea Dragoman este legitimată la CS Romgaz Mediaș și este antrenată de Gheorghe Vaida. Rezultatele realizate de Andreea Dragoman la turneul ITTF World Junior Circuit 2017 India:
DRAGOMAN Andreea ROU – KOHATSU Martina BRA 4-0
DRAGOMAN Andreea ROU – KATO Yuko JPN 4-2
DRAGOMAN Andreea ROU – WU Jiamuwa AUS 4-1
Sferturi de finală : DRAGOMAN Andreea ROU – WANG Amy USA 4-3
Semifinala : DRAGOMAN Andreea ROU – SOO Wai Yam Minnie HKG 0-4