Atunci când vine vorba despre alergare, cei mai mulți oameni sunt în stare să găsească un milion de motive ca să se scuze pentru lipsa lor de interes față de această activitate fizică atât de simplă și eficientă. De obicei, cel mai dificil pas este primul, pentru că odată ce ai simțit plăcerea alergării și te vei bucura de primele beneficii, îți va veni greu să renunți. Alături de echipa USR Mediaș sunteți invitați să participați la o alergare prin zona Heleșteu.
„După ce am bucurat inimi în Piața de Fericire, vă invităm să luați startul alături de USR la #Respect pentru Sănătate, proiect prin care dorim să motivăm cetățenii din Mediaș să alerge pentru sănătatea lor. Duminică, 6 octombrie 2019, la orele 11:00, toți cei care vor să își găsească parteneri pentru sport, pe toate nivelurile de pregătire, sunt așteptați cu limonadă în parcarea de la Heleșteu. Vom discuta despre acest proiect, vom alerga, cu mic, cu mare, ne vom cunoaște și ne vom face planul de bătaie pentru ieșirile următoare” au declarat organizatorii.
Sportul rămâne una din căile prin care ne putem menţine sănătatea. Dacă vrei să-ţi descoperi pasiunea pentru alergare, te așteptăm in zona Heleșteu din Mediaș. Nu e greu. Trebuie doar să faci primul pas!