FCSB a câștigat meciul cu Gaz Metan Mediaș, scor 2-1, la Pitești, în etapa a 17-a din Liga 1. Roș-albaștrii au condus cu 2-0, dar puteau să fie egalați în ultimele minute. În minutul 38, Gaz Metan a rămas în inferioritate numerică, Ivanov fiind eliminat după ce a primit al doilea cartonaş galben. Dennis Man a deschis scorul în minutul 41, cu un șut din voleu de la marginea careului. Bucureștenii au început bine repriza a doua, iar Florin Tănase a transformat un penalty acordat în minutul 53, după un fault comis de către Marius Constantin. În minutul 63, portughezul Carlos Fortes a înscris din zece metri, după o pasă de la Darius Olaru. Olimpiu Moruţan, introdus pe teren în minutul 65, a primit cartonaş roşu în minutul 69, pentru o intrare periculoasă la Marius Constantin. În ultimul minut de prelungiri, Gaz Metan Mediaș a ratat o ocazie mare. Gazul rămâne pe locul 5, cu 26 de puncte și e în pericol să rateze locul sau de play-off.
FCSB: Bălgrădean – R. Benzar, Planic, Bălaşa, A. Stan – Nedelcu, J. Morais (Filip ’46) – Roman (Moruţan ’65), D. Man, F. Coman (Teixeira ’76) – F. Tănase. Antrenor: Nicolae Dică.
Gaz Metan: Pleşca – V. Creţu, M. Constantin, I. Cristea, Buşu – Fofana, Luis Aurelio – D. Olaru (Trif ’82), A. Ivanov, Ely Fernandes (Chamed ’79) – Fortes (Yazalde ’82). Antrenor: Mihai Teja.
Arbitru: Ovidiu Hațegan / A1: Octavian Șovre / A2: Adrian Ghinguleac
Stadion: „Nicolae Dobrin”, Pitești
Spectatori: 3.245