Home » Archive for "EVENIMENTE"

Caravana TIFF la Mediaș. Filme despre copilărie și dragoste, pe 21 și 22 august

Spectatorii din Mediaș au invitație la film în aer liber pe 21 și 22 august, în Piața Regele Ferdinand I. În cele două zile, Caravana TIFF – care călătorește prin țară pentru al optulea an – își va instala ecranul uriaș începând cu ora 21.30 și va proiecta două dintre titlurile din selecția Festivalului Internațional de Film Transilvania. Intrarea este liberă. Prima seară, 21 august, vine cu Povestea iubirii. Bazat pe bestseller-ul cu același nume scris de Nicole Krauss și tradus în peste 35 de limbi, filmul urmărește povestea de dragoste dintre doi tineri evrei din Polonia pe care ororile celui de-a doilea război mondial par să-i despartă pentru totdeauna. Producția a fost filmată parțial în Transilvania, iar regia îi aparține renumitului cineast român stabilit în Franța Radu Mihăileanu. „Toate filmele mele sunt povești de dragoste”, spune regizorul. „Povești disperate de dragoste, despre oameni obișnuiți care înfruntă obstacole și o iau de la capăt, copleșindu-ne cu grandoarea și splendoarea lor”. Un film românesc, Vara s-a sfârșit, va readuce pe marele ecran, în a doua seară, atmosfera anilor ’90, „când nu aveam nici smartphone-uri, nici tablete şi nici Facebook. Când să fii online însemna să ieşi în curtea şcolii, maidanul din spatele blocului era cel mai tare afterschool, iar blugii largi şi şapca cu Chicago Bulls erau cel mai tare status (şi un statement, în acelaşi timp)”, potrivit regizorului Radu Potcoavă. Filmul are ca protagoniști doi puști care se împrietenesc într-o vacanță de vară, în preajma eclipsei de soare din 1999, și convin să joace un joc periculos, fără să-și imagineze consecințele.

Program 21-22 august, Piața Regele Ferdinand I, Ora 21:30:

Luni, 21 august
Povestea iubirii / The History of Love (r. Radu Mihăileanu)
Franța, Canada, România, SUA, 134’
New York, secolul 21. Leo, un bătrân imigrant polonez, trăieşte rememorând marea iubire a vieţii sale. La celălalt capăt al metropolei, în Brooklyn, adolescenta Alma îşi dă seama cu uimire că s-a îndrăgostit de chipeşul ei coleg de clasă. Nimic nu pare să-i lege pe bătrânul Leo şi pe tânăra Alma. Şi cu toate acestea… Cel mai nou film al lui Radu Mihăileanu, cu Derek Jacobi, Sophie Nelisse, Gemma Arterton, Elliot Gould. Filmat parţial în Transilvania!
Trailer: https://goo.gl/rNcLFa

Marți, 22 august
Vara s-a sfârșit (r. Radu Potcoavă)
România, 105’
Eclipsa totală de soare din 1999. Doi puști își petrec vacanța de vară la Cernavodă, pe malul Dunării. Unul dintre ei acceptă să-l ajute pe celălalt să-și șantajeze tatăl absent înscenându-și răpirea, fără să-și dea seama de consecințele jocului lor. Cu: Ofelia Popii, Șerban Pavlu, Nicholas Bohor, Dan Hurduc.
Trailer: https://goo.gl/GfT2rp

Ajunsă la a opta ediție, Caravana TIFF este unul dintre cele mai ample proiecte ale Festivalului Internațional de Film Transilvania, peste 30.000 de spectatori urmărind filme în aer liber anul trecut, între lunile iulie și septembrie. Detalii: www.tiff.ro și www.facebook.com/caravanatiff. Caravana Filmelor TIFF este un proiect organizat de Asociaţia Festivalul de Film Transilvania, cu sprijinul Europa Cinemas și al Centrului Național al Cinematografiei.
Susținut de: Staropramen, UPC, Romgaz
Cu sprijinul: Primăriei Municipiului Mediaș, Mediaș 750, Meditur
Parteneri media: Europa FM, Zile și nopți
Partener de monitorizare: mediaTRUST

Competiţie automobilistică Cupa Mediaşului din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Divizia 2

Mediaş, va fi gazda unui concurs automobilistic. După pauza competiţională, viteza în coastă revine în atenţia sportivilor şi a pasionaţilor de motorsport. Pe data de 27.08.2017 se va desfăşura etapa VIII-a din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Divizia 2 şi etapa II-a din Campionatului Regional de Viteză în Coastă, Cupa Mediaşului.
„Piloţii consacraţi cât şi cei debutanţi, pot gusta adrenalina competiţiilor de coastă pe un traseu nou. În aceste condiţii, bătălia pentru podiumul etapei are o miză şi mai mare. Sportivii au la dispoziţie 3 manşe de concurs pentru a stabilii cel mai bun timp. Aceştia vor trebui să parcurgă itinerariul cu precizie, fără greşeală, să-şi stăpânească emoţiile, să fie rapizi pe distanţe scurte. Va fi desemnat câştigător pilotul care stabileşte prin cumul cel mai bun timp din două manşe. Suntem pregătiţi şi aşteptăm un număr cât mai mare de iubitori ai acestui sport, ” a declarat Simon Arpad – ACS Club Auto Crono Sfântu Gheorghe.

Restricţii de circulaţie pe durata competiţiei

Pe perioada competiţiei automobilistice, circulaţia publică va fi restricţionată pe data de 27.08.2017, în intervalul orar: 10:30-13:00, 13:30-16:00 şi 16:30-18:30 pe sectorul de drum DN14A de la ieşirea din Mediaş (str Baznei) spre Iernut – Târnăveni pe o lungime de 3 km. Susţinută de Primăria Municipiului Mediaş, Cupa Mediaşului este organizată de Clubul Auto Crono sub tutela Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, cu sprijinul Inspectoratului de Poliţie – Serviciul Rutier Sibiu, Poliţia Municipală Mediaş, Poliţia locală Mediaş, al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sibiu, respectiv Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu. Sponsor principal: METALUBS INTERNAŢIONAL.

Programul competiţiei:
Orele 11:10-12:20: Recunoaşteri I, II (cu start la 30 de secunde)
Orele 12:20-13:00: Antrenamente oficiale – I
Orele 13:00-13:30: Pauză, deschiderea circulaţiei 1
Orele 13:45-15:45: Manşele de concurs I,II
Orele 16:00-16:30: Pauză, deschiderea circulaţiei 2
Orele 16:45-18:30: Manşă de concurs III
Orele 19:00: Afişarea rezultatelor provizorii
Orele 19:30: Festivitatea de premiere
Date tehnice traseu: Traseul de pe DN 14A, pe care vor fi cronometraţi concurenţii, are o lungime de 3 km, panta maximă este de 10%, lăţimea minimă 6,0 metri, iar diferenţa de altitudine dintre start şi finiş este de 133 metri. Regulamentul particular poate fi consultat pe autocrono.ro

Astăzi şi mâine, spectacole folclorice, cu ocazia sărbătorii de Sfânta Maria în Piaţa Corneliu Coposu

Primăria Municipiului Mediaș vă invită în zilele de 14 și 15 august la spectacole folclorice, cu ocazia sărbătorii de Sfânta Maria. Concertele vor avea loc în Piața Corneliu Coposu, în ambele seri, începând cu ora 18:00. În data de 14 august, pe scena amplasată în fața Primăriei vor urca Aurel Tămaș și prietenii. Programul zilei de 15 august îi are ca protagoniști pe Ciprian și Mihaela Istrate, acompaniați de „Ceterașii de pe câmpie“, Ansamblul Purtata cu soliștii Antonia Glogovețan, Bianca Crețu, Diana Crețu și Radu Dumitru, Bogdan Toma, Sofia Boca, Ansamblul artistic profesionist „Mureșul“ din Târgu Mureș, cu soliștii Leontina Pop, Dorina Oprea, Maria Sântean Faghiura și Dorina Grad, Reta Rus, Nicolae Mureșan și Nicolae Mureșan Junior. Vă așteptăm cu drag!

VIDEO : Horia Brenciu & HB Orchestra show de senzaţie la Mediaş

Horia Brenciu, artistul supranumit “omul-spectacol”, a concertat în Piaţa Corneliu Coposu în a doua seară a Festivalului Mediaş Cetate Medievală, Târg de meşteşuguri vii, într-o impresionantă producţie live, alături de instrumentiştii prestigioşi care alcătuiesc HB Orchestra. Artistul a susţinut un concert unic, plin de hituri, piese noi şi momente surprinzătoare. Horia Brenciu a adus un suflu nou în showbiz-ul românesc, adăugând concertelor un ingredient imediat adorat de public – entertainment-ul. Conectat în permanenţă la public, Horia Brenciu generează audienţei bucuria de a trăi. Un show marca Horia Brenciu este poate cel mai interactiv realizat de un artist român. Horia Brenciu este un entertainer înnăscut, care de-a lungul timpului a cucerit publicul din postura de solist vocal, actor sau gazdă a unor emisiuni TV. Împreună cu HB Orchestra, cea mai complexă orchestră din showbizul românesc, carismaticul artist pune mereu în scenă un spectacole inedite, interpretând de la balade sentimentale până la refrene ritmate lansate de legendele rock’n’roll-ului.

Programul de duminică al „Festivalului Mediaş, cetate medievală. Târg de meşteşuguri vii“

În perioada 11 – 13 august, Primăria Mediaș continuă sărbătorirea a 750 de ani de atestare documentară a municipiului de pe Târnava Mare. Alături de oficialități, oaspeți din țară și din străinătate, sunt invitați toți medieșenii să sărbătorească istoria și tradițiile burgului nostru medieval, în cadrul „Festivalului Mediaș, cetate medievală. Târg de meșteșuguri vii“.
PROGRAMUL DE DUMINICĂ 13 AUGUST 2017:
ORA 10:00 : Primirea invitaţiilor în burgul medieval 
ORA 10:30 : Târgul de mestersuguri vii
ORA 11:00 – 14:00 : Ateliere de meșteșuguri vii: olărit, pielărie, croitorie, sticlărie, confecționat măști de carnaval săsesc, confecționat zale.
ORA 11:00 : Teatru de păpuși la Casa Schuller
ORA 12:00 : Concert Zânele Silvane la Casa Schuller
ORA 13:00 : Concert Grupul Nosa la Casa Schuller
ORA 14:00 – 16:00 : Animație stradală: dansuri medievale cu domnițe, cavaleri și zâne, prezentare de păsări de pradă, demonstrații ale cavalerilor, supermarionete, statui levitante, bufoni. Participă Ordinele cavalerești: Ordinul Cavalerilor de Mediaș, Paladinii de Terra Medies din Mediaș, Scutierii de Muhlbach din Sebeș, Străjerii Bistriței, Frații Corbi din Timișoara, Draco Nigrus din Cluj Napoca, Șoiman Art din Deva.
ORA 18:00 : PARADA MEDIEVALĂ. Traseul este următorul: Piața Regele Ferdinand I, Piața George Enescu, Str. J. Honterus, Str. N. Titulescu, Str. După Zid, Str. St. O. Iosif, Str. Cloșca, Str. Unirii, Str. Pompierilor, Piața Corneliu Coposu.
ORA 19:00 – 20:00 : Cursuri de dansuri medievale și de inițiere în tainele cavalerilor, ale scutierilor și ale străjerilor
ORA 19:15 : Deschiderea oficială
ORA 19:00 : Concert Grupul MOTTO
ORA 19:45 : Concert Mirabela Dauer
ORA 20:30 : Concert Luminița Anhgel
ORA 21:15 : Concert Marcel Pavel
ORA 22:00 – 23:00 : Spectacol cu Foc : Fire Dreams
Muzeul Municipal :
ORELE 11:00 – 20:00
– Expoziție Museum „Alt – Mediasch”, Vernisaj: ora 16:00. Expoziția va fi deschisă în fiecare zi între orele 11:00 – 20:00.
– Vizionare film: „Femeia din lună”, ora 21:30. Femeia Pe Lună – Frau Im Mond – Woman In The Moon (1929) film mut, film german (Weimar Republic) apărut în anul 1929, regia Fritz Lang. În rolurile principale: Klaus Pohl, Willy Fritsch, Gustav von Wangenheim .
Turnul Pietrarilor :
ORELE 11:00 – 20:00
– Expoziția: ,,Mediașul și împrejurimile” Vernisaj: ora 16:00. Expoziția va fi deschisă în fiecare zi între orele 11:00 – 20:00.
Turnul Forkesch :
ORELE 11:00 – 20:00
– Expoziția: „Mediașul în cartografie (secolul XVII – XX)”. Expoziția va fi deschisă în fiecare zi între orele 11:00 – 20:00.
– Straja Cetății, ora 22:00
Galeria municipală de artă :
ORELE 11:00 – 20:00
– Expoziția: „Mediașul în imagini de epocă”. Expoziția va fi deschisă în fiecare zi între orele 11:00 – 20:00.

Programul de sâmbătă al „Festivalului Mediaş, cetate medievală. Târg de meşteşuguri vii“

În perioada 11 – 13 august, Primăria Mediaș continuă sărbătorirea a 750 de ani de atestare documentară a municipiului de pe Târnava Mare. Alături de oficialități, oaspeți din țară și din străinătate, sunt invitați toți medieșenii să sărbătorească istoria și tradițiile burgului nostru medieval, în cadrul „Festivalului Mediaș, cetate medievală. Târg de meșteșuguri vii“.
PROGRAMUL DE SÂMBĂTĂ 12 AUGUST 2017:
ORA 10:00 : Primirea invitaţiilor în burgul medieval
ORA 10:30 : Târgul de mestersuguri vii
ORA 11:00 – 14:00 : Ateliere de meșteșuguri vii: olărit, pielărie, croitorie, sticlărie, confecționat măști de carnaval săsesc, confecționat zale.
ORA 11:00 : Teatru de păpuși
ORA 12:00 : Concert Huniadi Cantores la Casa Schuller
ORA 13:00 : Concert Peregrinii la Casa Schuller
ORA 15:00 : Concert Cimpoierii de Transilvania la Casa Schuller
ORA 16:00 : Concert Truverii la Casa Schuller
ORA 14:00 – 16:00 : Animație stradală: dansuri medievale cu domnițe, cavaleri și zâne, prezentare de păsări de pradă, demonstrații ale cavalerilor, supermarionete, statui levitante, bufoni. Participă Ordinele cavalerești: Ordinul Cavalerilor de Mediaș, Paladinii de Terra Medies din Mediaș, Scutierii de Muhlbach din Sebeș, Străjerii Bistriței, Frații Corbi din Timișoara, Draco Nigrus din Cluj Napoca, Șoiman Art din Deva.
ORA 18:00 : PARADA MEDIEVALĂ. Traseul este următorul: Piața Regele Ferdinand I, Piața George Enescu, Str. J. Honterus, Str. N. Titulescu, Str. După Zid, Str. St. O. Iosif, Str. Cloșca, Str. Unirii, Str. Pompierilor, Piața Corneliu Coposu.
ORA 19:15 : Deschiderea oficială
ORA 19:00 : Concert Virgil Suciu
ORA 19:45 : Concert Ela Sol & Dixi
ORA 20:20 : Concert Alina Eremia
ORA 21:00 : Concert Horia Brenciu & Orchestra
ORA 19:00 – 20:00 : Cursuri de dansuri medievale și de inițiere în tainele cavalerilor, ale scutierilor și ale străjerilor
ORA 22:00 – 23:00 : Spectacol cu Foc : Fire Dreams
Muzeul Municipal :
ORELE 11:00 – 20:00
– Expoziție Museum „Alt – Mediasch”, Vernisaj: ora 16:00. Expoziția va fi deschisă în fiecare zi între orele 11:00 – 20:00.
– Vizionare film: „Femeia din lună”, ora 21:30. Femeia Pe Lună – Frau Im Mond – Woman In The Moon (1929) film mut, film german (Weimar Republic) apărut în anul 1929, regia Fritz Lang. În rolurile principale: Klaus Pohl, Willy Fritsch, Gustav von Wangenheim .
Turnul Pietrarilor :
ORELE 11:00 – 20:00
– Expoziția: ,,Mediașul și împrejurimile” Vernisaj: ora 16:00. Expoziția va fi deschisă în fiecare zi între orele 11:00 – 20:00.
Turnul Forkesch :
ORELE 11:00 – 20:00
– Expoziția: „Mediașul în cartografie (secolul XVII – XX)”. Expoziția va fi deschisă în fiecare zi între orele 11:00 – 20:00.
– Straja Cetății, ora 22:00
Galeria municipală de artă :
ORELE 11:00 – 20:00
– Expoziția: „Mediașul în imagini de epocă”. Expoziția va fi deschisă în fiecare zi între orele 11:00 – 20:00.
Clubul Școlar Sportiv :
ORELE 17:00 – 19:00
– Turnir cavaleresc.

Animație stradală la Festivalul „Mediaș, cetate medievală. Târg de mestesuguri vii.“

Pentru cei mici și nu numai, Festivalul „Mediaș, cetate medievală. Târg de mestesuguri vii.“ vine cu un program bogat în animație stradală și spectacole. Programul include dansuri medievale, statui vivante, supermarionete, lupte între cavaleri, spectacole de teatru, personaje pe picioroange, dansuri cu zâne, bufoni, prezentare păsări de pradă, zânele Silvane, domniţe, cavaleri, Ordinul Mușatinilor, păpuşile Bistriţei, păpușa LumiOlar și grupul Nosa. Animația stradală poate fi admirată în toate cele trei zile ale festivalului (vineri, 11 august 2017; sâmbătă, 12 august 2017 și duminică, 13 august 2017) în intervalele orare; 14:00 – 16:00 și 20:00 – 21:00. De asemenea, în fața Casei Schuller din Piața Regele Ferdinand I vor fi prezenți domnițe și cavaleri din Cetatea Mediașului și vor fi organizate spectacole susținute de grupul NOSA și spectacole de teatru de păpuși după următorul program: vineri între orele 12:00 – 17:00, sâmbătă între orele 11:00 – 16:00 și duminică între orele 11:00 – 13:00.

Paradă medievală astăzi la Festivalul „Mediaş, cetate medievală. Târg de meşteşuguri vii“

Din cadrul Festivalului „Mediaș, cetate medievală. Târg de meșteșuguri vii“ organizat în 11, 12 și 13 august 2017 nu aveau cum să lipsească domnițele și cavalerii. Ne vor purta într-o atmosferă de basm Ordinul Cavalerilor de Mediaș, Paladinii de Terra Medies, Fire Dreams din Mediaș, Scutierii de Muhlbach din Sebeș, Străjerii Bistriței, Frații Corbi din Timișoara, Draco Nigrus din Cluj Napoca, Șoiman Art din Deva, Zânele Silvane din Zalău, Urzeln Zunft Klausenburg, Grupul Nosa din Bistrița, Peregrinii din Timișoara, Truverii din București, Huniadi Cantores din Hunedoara, Cimpoierii de Transilvania din Hunedoara, Lupus Dacus din Arad, Toboșarul din Sighișoara și Clubul de echitație Transylvania. Parada medievală se va desfășura vineri, 11 august 2017 în intervalul orar 18:00 – 19:00. Se va porni din Piața Regele Ferdinand I pe traseul Piața George Enescu, Str. J. Honterus, Str. N. Titulescu, Str. După Zid, Str. St. O. Iosif, Str. Cloșca, Str. Unirii, Str. Pompierilor, Piața Corneliu Coposu. Parada va ajunge în Piaţa Corneliu Coposu la ora 19:00.

Programul zilei de vineri a „Festivalului Mediaș, cetate medievală. Târg de meșteșuguri vii“

În perioada 11 – 13 august, Primăria Mediaș continuă sărbătorirea a 750 de ani de atestare documentară a municipiului de pe Târnava Mare. Alături de oficialități, oaspeți din țară și din străinătate, sunt invitați toți medieșenii să sărbătorească istoria și tradițiile burgului nostru medieval, în cadrul „Festivalului Mediaș, cetate medievală. Târg de meșteșuguri vii“.
PROGRAMUL DE VINERI 11 AUGUST 2017 :
ORA 10:00 : Primirea invitaţiilor în burgul medieval 
ORA 10:30 : Târgul de mestersuguri vii
ORA 11:00 – 14:00 : Ateliere de meșteșuguri vii: olărit, pielărie, croitorie, sticlărie, confecționat măști de carnaval săsesc, confecționat zale.
ORA 12:00 : Concert Lupus Dracus la Casa Schuller
ORA 13:00 : Concert Peregrinii la Casa Schuller
ORA 14:00 : Concert Huniadi Cantores la Casa Schuller
ORA 14:00 – 16:00 : Animație stradală: dansuri medievale cu domnițe, cavaleri și zâne, prezentare de păsări de pradă, demonstrații ale cavalerilor, supermarionete, statui levitante, bufoni. Participă Ordinele cavalerești: Ordinul Cavalerilor de Mediaș, Paladinii de Terra Medies din Mediaș, Scutierii de Muhlbach din Sebeș, Străjerii Bistriței, Frații Corbi din Timișoara, Draco Nigrus din Cluj Napoca, Șoiman Art din Deva.
ORA 15:00 : Concert Truverii la Casa Schuller
ORA 16:00 : Concert Cimpoierii de Transilvania la Casa Schuller
ORA 17:00 : Concert Truverii la Casa Schuller
ORA 18:00 : PARADA MEDIEVALĂ. Traseul este următorul: Piața Regele Ferdinand I, Piața George Enescu, Str. J. Honterus, Str. N. Titulescu, Str. După Zid, Str. St. O. Iosif, Str. Cloșca, Str. Unirii, Str. Pompierilor, Piața Corneliu Coposu.
ORA 19:15 : Deschiderea oficială
ORA 19:30 : Concert Tudor Turcu
ORA 20:30 : Concert CARLA’S Dreams
ORA 21:15 : Concert LOREDANA
ORA 19:00 – 20:00 : Cursuri de dansuri medievale și de inițiere în tainele cavalerilor, ale scutierilor și ale străjerilor
ORA 22:00 – 23:00 : Spectacol cu Foc : Fire Dreams
Muzeul Municipal :
ORELE 11:00 – 20:00
– Expoziție Museum „Alt – Mediasch”, Vernisaj: ora 16:00. Expoziția va fi deschisă în fiecare zi între orele 11:00 – 20:00.
– Vizionare film: „Femeia din lună”, ora 21:30. Femeia Pe Lună – Frau Im Mond – Woman In The Moon (1929) film mut, film german (Weimar Republic) apărut în anul 1929, regia Fritz Lang. În rolurile principale: Klaus Pohl, Willy Fritsch, Gustav von Wangenheim .
Turnul Pietrarilor :
ORELE 11:00 – 20:00
– Expoziția: ,,Mediașul și împrejurimile” Vernisaj: ora 16:00. Expoziția va fi deschisă în fiecare zi între orele 11:00 – 20:00.
Turnul Forkesch :
ORELE 11:00 – 20:00
– Expoziția: „Mediașul în cartografie (secolul XVII – XX)”. Expoziția va fi deschisă în fiecare zi între orele 11:00 – 20:00.
– Straja Cetății, ora 22:00
Galeria municipală de artă :
ORELE 11:00 – 20:00
– Expoziția: „Mediașul în imagini de epocă”. Expoziția va fi deschisă în fiecare zi între orele 11:00 – 20:00.

VIDEO : Concerte în Piața Corneliu Coposu la Festivalul Mediaș, cetate medievală, ediția a XIII-a

Dacă în Piaţa Regele Ferdinand I ne vom bucura de atmosfera medievală creată de cavaleri, domniţe şi meşteşugari, Piaţa Corneliu Coposu va fi animată prin concerte de muzică ușoară, pop și rock. Concertele vor avea loc în fiecare din cele trei zile ale festivalului şi vor fi susţinute atât de invitaţi locali, cât şi de artişti din ţară. Primul concert va fi susținut vineri, 11 august 2017, la ora 19:00 de medieșeanul Tudor Turcu, care este câștigătorul sezonului doi al concursului X-Factor. La ora 20:00, va urca pe scena din faţa Primăriei Mediaş Carlaʼs Dreams, formație care se bucură de un real succes naţional şi internaţional. Anul trecut, Carlaʼs Dreams a câștigat premiile Media Music la șapte categorii. Concertul Loredanei, programat pentru ora 21:15 va încheia seara de vineri, 11 august. Binecunoscuta cântăreaţă are peste 20 de albume la activ, zeci de videoclipuri lansate precum și colaborări în aproape 20 de filme. Pentru ziua de sâmbătă, 12 august 2017, au fost pregătite următoarele concerte: medieșenii Virgil Suciu și Ela Sol & Dixi de la ora 19:00, respectiv 19:45, Alina Eremia de la ora 20:20 și Horia Brenciu & Orchestra de la ora 21:00. Seria concertelor va fi încheiată duminică, 13 august 2017, programul fiind următorul: ora 19:00 Grupul Motto, ora 19:45 Mirabela Dauer, ora 20:30 Luminița Anghel și ora 21:15 Marcel Pavel.