Teatru pentru copii: ,,Albă ca zăpada și cei șapte pitici”

Teatrul Popular Mediaș prezintă primul spectacol din acest an pe scena Sălii Traube. „Albă ca zăpada și cei șapte pitici” este povestea clasică care ne-a încântat copilăriile tuturor și care va rămâne mereu vie în sufletele noastre. Cum în orice poveste binele învinge răul, prințesa va fi salvată de către prințul cel chipeș. ,,Albă ca zăpada și cei șapte pitici” este un spectacol pe care orice copil nu trebuie să-l rateze. Sâmbătă, 23 februarie 2019 de la ora 11:00. Intrarea este liberă!

Piesa ,,Crimă pe palier” de Ion Băieșu

Actorii Teatrului Popular Mediaș revin pe scenă pentru a prezenta celor pasionați de teatru, piesa ,,Crimă pe palier” de Ion Băieșu. Piesa este jucată încă din luna noiembrie 2009 de tinerii actori medieșeni și o recomandă ca fiind ,,o comedie „macabră” pentru oameni subtili”. Sâmbătă, 23 februarie 2019 de la ora 18:00. Intrarea este liberă!

Teatru pentru copii: ,,Cenușăreasa”

Actorii Teatrului Popular Mediaș revin pe scena Traube cu un nou spectacol de teatru pentru copii. Acesta prezintă povestea cunoscută a Cenușăresei. Doi șoricei ne introduc în lumea basmului, cu candoare și umor. Fata cu suflet bun, este nedreptățită de mama și surorile ei vitrege, însa cu ajutorul Zânei, nașa ei, reușește să ajungă la bal. Astfel e găsită de prinț, cel care o va iubi cu adevărat și o va face fericită. Sâmbătă, 30 martie 2019 de la ora 11:00. Intrarea este liberă!

Teatru: ,,Sfârșit de partidă” de Samuel Beckett

Actorii Teatrului Popular Mediaș vor prezenta piesa „Sfârșit de partidă” de Samuel Beckett la Sala Traube în data de 30 martie, de la ora 18:00. Hamm (un fost actor ) locuiește într-o încăpere (atemporală și aspațială) împreună cu servitorul său Clov (posibil fiu) și cu părinții săi (fără picioare, pe care îi ține în pubele, îngropați în nisip). Toate personajele sunt marcate prin dizabilități fizice /anatomice – Clov nu poate sta jos (are picioarele înțepenite), Hamm nu vede și nu se poate ridica ( este paralizat), Nagg și Nell nu au picioare. Personajele sunt într-o permanentă așteptare și invocare a sfârșitului.