Ne inconjoara o multime de lucruri interesante, pacat ca nu avem timp sa ne ocupam de ele! De pilda, este un adevarat privilegiu sa ai cafeneaua ta si sa le organizezi la cerere clientilor petreceri de vis.

Oamenii sa se refugieze in localul tau, stiind ca au parte de o primire calda, de cafea si ceai aromat, de cele mai proaspete si gustoase deserturi si de preturi excelente. Sigur ca si designul si personalul fac diferenta dintre un local plin mereu si altul gol.

Dar de un magazin plin cu rochii frumoase pentru toate marimile, ce spui? Te vor indragi pe loc doamnele mai plinute, sa vada ca ti-ai dat interesul sa aduci si pentru ele ceva  de imbracat.

Ai acces la toate aceste experiente interesante numai trecand prin etapa infiintare firma.

Stai! Nu este condamnabil, daca inca nu te-ai decis ce sa iti deschizi. Apeleaza la Fabrica-de-firme.ro sa iti ofere consiliere, fiindca ei cu asta se ocupa, au experienta, cunostinte actualizate de legislatie si studii de piata. Ei stiu pe ce segment de activitate ai sanse mai mari de reusita.

Vrei sa ajuti oamenii prin intermediul cunostintelor de psihologie sau drept din facultate?

Esti liber sa faci acest lucru, dar sa soliciti infiintare PFA.

PFA-ul necesita atestarea nivelului de cunostinte spcifice activitatii desfasurate, in timp ce conditii infiintare SRL  sunt maleabile si exista si posibilitatea cooptarii de asociati. Un SRL poate avea pana la 50 de asociati, cu conditia ca fiecare sa detina un capital social mai mare de 10 lei.

Cu asociati esti mult mai puternic, dar cand apar dispute ireconciliabile intre detinatorii capitalului social, intreprinderea se afla in mare pericol.

Consider ca este bine sa ai un numar cat mai mic de asociati, iar acestia sa provina din randul persoanelor de incredere care nu te-au dezamagit niciodata.

Oricum, tine-i aproape pe cei de la Fabrica-de-firme.ro, care iti sunt de folos la toate schimbarile care tin de activitatea firmei tale. Ai nevoie de un sediu social mai bun? Ei ti-l pun la dispozitie si fac si demersurile legale pentru schimbare sediu social.

Doresti sa inchizi un punct de lucru sau sa suspenzi activitatea firmei pe o anumita perioada, mai mica de 3 ani, din motive personale?

Ei stiu ce acte sunt necesare si mai ales carei institutii sa solicite legalizarea acestor schimbari.