Limba engleza este una dintre cele mai vorbite pe glob, iar scolile de pe intreaga planeta au introdus-o ca disciplina de studiu. Pana si in statele africane sau asiatice se vorbeste corect si nuantat engleza. Pe de o parte ea a cucerit lumea fiindca este foarte usoara gramatical, pe de alta parte sa nu uitam cat de puternica a fost si este inca Marea Britanie. Fostele colonii ale Angliei au pastrat cu fidelitate acest cod lingvistic. Sunt state care au doua limbi oficiale: limba materna si engleza sau franceza.

Sa zicem ca te duci intr-un circuit intr-o tara indepartata de pe glob si nu iti este deloc la indemana sa inveti limba tarii respective. Acum esti sigur ca acolo se vorbeste engleza, de aceea trebuie sa iti indemni copilul sa comunice in limba lui Shakespeare cat de timpuriu, fiindca acest cod lingvistic este un adevarat pasaport de comunicare oriunde in lume.

Sunt copii care invata limbi straine de la gradinita si asa prind drag de aceste discipline de studiu, iar cand vor ajunge adulti vor vorbi la fel de bine, cum vorbesc limba materna.

In copilarie este timp suficient de studiu, mai tarziu apar multe obligatii, iar timpul este limitat. La liceu se fac numai finisaje ale cunostintelor acumulate an de an, fiindca sunt examenele de bacalaureat de pregatatit, plus permisul de conducere si dobandirea abilitatilor de operare pe computer.

Dar nu numai timpul este un argument, ci si mintea. Se spune ca dupa cum un sportiv care aspira la celebritate si rezultate la nivel mondial sau national incepe antrenamentele de mic, la fel stau lucrurile si cu engleza sau franceza.

Iata motivul pentru care parintii trebuie sa comande pentru copiii lor engleza clasa 8 de pe site-ul librariei Delfin.ro. Aici se afla cele mai bune manuale din tara, iar procesul cumpararii decurge repede si usor. In mai putin de 5-9 minute ai finalizat comanda indicand si adresa de livrare.

Engleza clasa a 8 a este la fel de importanta ca romana sau matematica dat fiind ca omul viitorului va calatori fara oprelisti in toata lumea.

Mobilitatea si globalizarea impun utilizarea unor coduri lingvistice de circulatie internationala.

Sa nu uitam ca anglicismele au patruns masiv in romana simultan cu terminologia anumitor domenii de activitatea umana, cum ar fi: It, economie, finante-banci, infrumusetare, fast-food.

 Limba engleza clasa 8 ajuta elevii sa comunice corect si cursiv, dar si sa  decodifice mesaje, sa traduca documente necesare.

In prezent stapanirea limbii engleze asigura si utilizarea corecta a anglicismelor, care sunt dificile prin statului lor inconsecvent, unele se adapteaza sistemului fonetic al limbii romane, in timp ce altele nu.

Libraria online Delfin.ro este una dintre cele mai aprovizionate din tara si acorda importanta manualelor scolare la toate ciclurile de invatamant.

Sa comandati exclusiv manualul de engleza inseamna sa nu profitati de oferta exceptionala de manuale pe care le gasiti pe stoc in acesta librarie.

Nu fortati copiii sa invete, ci faceti-i sa inteleaga ca fara scoala viata lor va fi foarte grea!

Procedati cu diplomatie si ajutati-i sa obtina succesul pe toate planurile. Limba engleza este o cheie care deschide multe usi.