Gaz Metan Mediaş este aproape de o performanţă mare: calificarea în play-off-ul Ligii 1. Echipa lui Edi Iordănescu se află pe ultimul loc care asigură prezenţa în grupa campionatului, cu o etapă înaintea finalului de sezon regulat. Duminică, Gaz Metan o înfruntă pe Dinamo. Are nevoie de o victorie, dar se poate califica şi cu un eşec, dacă Viitorul Constanţa nu se impune în faţa echipei Academica Clinceni.
„Suntem în faţa unui moment istoric, asta este realitatea, în faţa unei posibile performanţe unice pentru club şi pentru oraş. Este anul competiţional cu cel mai bun punctaj din istoria clubului. Suntem în faţa unui joc extrem de dificil, cu un adversar care traversează o formă bună, exceptând sincopa de la Voluntari a câştigat cu Astra, cu FCSB. Am înţeles că şi-au anunţat peste 700 de persoane prezenţa din galeria lui Dinamo. Dacă nu va fi ceea ce ne dorim, Doamne fereşte, atunci eu îmi asum toată responsabilitatea şi este doar vina mea”, a spus Edi Iordănescu, antrenorul echipei Gaz Metan Mediaș, într-o conferință de presă. Mediaş şi Viitorul se află în luptă directă pentru ultimul loc de play-off. Cele două sunt despărţite de un singur punct.

Concurs și tombolă pentru suporteri la pauza meciului

Clubul Gaz Metan organizează un concurs dar și o tombolă pentru suporteri la pauza meciului de duminică cu Dinamo. Aceștia pot câștiga un număr de zece tricouri de joc ale lui Răzvan Pleșca, Marius Constantin, Sergiu Buș și Ioan Hora. Astfel, vom oferi prin tragere la sorți un număr de 4 tricouri (câte unul aparținând jucătorilor enumerați mai sus), celor care răspund corect prin intermediul unui comentariu, la întrebarea câți ani aniversează Clubul Gaz Metan în 2020? Alte 6 tricouri vor fi oferite prin tragere la sorți unor suporteri care au bilet la meciul de duminică și evident vor fi prezenți la stadion pentru a le putea ridica. Câștigătorii vor fi anunțați la pauza jocului prin intermediul stației de amplificare, iar numele lor vor fi afișate și pe tabela stadionului. Tricourile vor putea fi ridicate tot la pauza meciului.