Gaz Metan Mediaș va primi vizita celor de la FC Botoșani, iar președintele clubului, Ioan Mărginean, împreună cu antrenorul Edi Iordănescu au decis să cumpere fiecare câte 200 de bilete pentru a le împărți suporterilor medieșeni. Gaz Metan Mediaș se află pe locul 6 în clasamentul Ligii 1, ultimul loc care asigură accederea în play-off. De partea cealaltă, FC Botoșani se află pe locul 7, la 4 puncte de Mediaș. Ioan Mărginean și Edi Iordănescu consideră acest meci unul foarte important și au luat decizia de a împărți bilete pentru a atrage cât mai mulți fani la stadion.
„Cumpărăm 200 de bilete fiecare prețul este mic, nu vom face un efort prea mare financiar. Acum să sperăm că suporterii vor veni la stadion duminică, 16:30 e o oră onorabilă. Cred că vor veni 2000 – 2500 de suporteri. E un meci în care ambele echipe joacă fotbal, trebuie să facem un spectacol frumos. Am încredere în echipă, am luat toată presiunea de pe ei, acum toată e pe mine. Noi în clasament ca valoare suntem pe locul 11, iar ca buget suntem pe 14. Că Edi aduce plus valoare în asta și jucătorii sunt motivați asta este altceva. Dacă intră în play-off pentru ei e un bonus pentru că vor câștiga bani mai mulți”, a declarat președintele celor de la Gaz Metan Mediaș, Ioan Mărginean. Antrenorul celor de la Mediaș este de părere că acest meci este foarte important, iar împreună cu ajutorul suporterilor speră să aducă cele 3 puncte echipei sale.
„Este unul dintre cele mai importante meciuri și nu putem reuși decât împreună, suporterii și echipă”, a spus Edi Iordănescu.

Program

Marți, 19 noiembrie 2019 între orele 10:00 – 12:00 va împărți biletele președintele Ioan Mărginean.
Miercuri, 20 noiembrie 2019 între orele 10:00 – 12:00 va împărți biletele antrenorul Edi Iordănescu.