Antrenorul celor de la Gaz Metan Mediaș, Edi Iordănescu, și-a aflat pedeapsa după ce a fost eliminat de arbitru cu 5 minute înainte de finalul partidei cu Academica Clinceni. Edi Iordănescu a protestat vehement la o decizie a arbitrului Adrian Cojocaru și a fost trimis în tribună. Comisia de Disciplină a hotărât să îl suspende pe Edi Iordănescu 2 etape după aceste incidente. Astfel, antrenorul medieșenilor nu va sta pe bancă la ultimul meci din sezonul regulat pe care echipa sa îl dispută împotriva celor de la Dinamo pe teren propriu și nici la prima partidă din play-off, sau play-out.
„În baza art. 53.1 din RD se sancționează dl. Iordănescu Edward, antrenor CS Gaz Metan Mediaș, cu suspendare pentru două jocuri și o penalitate sportivă de 320 lei”.

Medieșenii joacă pe o primă consistentă contra „câinilor”

Ioan Mărginean, președintele medieșenilor, a dezvăluit că elevii lui Edward Iordănescu vor juca pe 186.000 de euro duminică, împotriva lui Dinamo, ca să ajungă în premieră în play-off. Ar fi o premieră pentru ardeleni, care, în 75 de ani de existență, n-au terminat niciodată în Top 6.
” Sper ca pe jucătorii Gazului să-i ducă mintea și să nu aibă vreo cădere, pentru că ei vor fi în week-end „Cooperativa Agricolă de Producție”. Adică ei duc echipa în play-off, ei împart bonusul. Eu îmi duc crucea, gratis, nu iau nicio primă. Ei vor împărți aproximativ 186.000 de euro, pentru locul în plus. Mingea este în terenul lor. În plus, fotbaliștii au posibilitatea să intre în Top 6, iar de la vară pot pleca la mai bine.” a declarat președintele clubului Ioan Mărginean.