Tehnicianul s-a declarat nemulțumit de situația clubului și a fost pe picior de plecare în ultima vreme. În cele din urmă, Edi Iordănescu s-a înțeles cu conducerea, iar împreună au decis ca el să rămână până în vară, pe poziția de consilier tehnic, informează Fanatik. Astfel, Edi Iordănescu nu va mai sta pe bancă la meciuri și nu se va mai implica direct la antrenamente, sarcina lui principală fiind să vegheze la buna desfășurare a activității tehnice. Totuși, Iordănescu le-a spus celor din conducere că Gaz Metan Mediaș va fi prima opțiune în vară, asta dacă problemele clubului se vor rezolva, așa cum cere. Edi Iordănescu nu se va prezenta pe 15 mai la stadion pentru a fi testat pentru COVID-19, ci doar staff-ul său, care a trimis un mesaj jucătorilor:
„Salut băieți! Vineri, 15.05, între orele 8:00 – 12:00, se va face testarea tuturor pentru COVID-19. Testul se va face la stadion. Doar după primirea rezultatelor se va putea intra în cantonament la hotel în vederea reînceperii antrenamentelor. Pentru a fi cât mai operativi și pentru a nu pierde prea mult timp, este de preferat să stabilim de comun acord ordinea în care veniți la stadion. Testul durează aproximativ 5 minute. Până primim rezultatele testului, probabil marți, nimeni nu va intra în baza de antrenament (hotel, vestiare, etc). Veți rămâne în Mediaș la apartamentele unde locuiți în chirie. Doar cei care au rămas în această perioadă la hotelul stadionului vor rămâne în hotel până se primesc rezultatele testului. Este de preferat să intrați cât mai puțin în contact unul cu altul până la primirea rezultatelor. Vineri, când veți ajunge la teren, va trebui să completați un chestionar și veți primi mască și mănuși pe care le veți purta până plecați de la teren”, este mesajul pe care staff-ul lui Edi Iordănescu l-a trimis jucătorilor.

Ioan Mărginean abia așteaptă să înceapă campionatul

Președintele clubului Ioan Mărginean, se gândește cum să-i aștepte pe jucători la primul antrenament după starea de urgență.
„Suntem pregătiți! M-am ocupat de toate la stadion. Să vedeți ce gazon avem… L-am udat în fiecare zi, l-am îngrijit. Am făcut dezinfecție peste tot. Vine și tunelul dezinfectant zilele astea, o să fie ca la spital. Jucătorii o să mănânce la caserolă, n-avem ce face. Ne-am ocupat cu o firmă de catering, d-asta specializată. Am sunat, am dat telefoane. Livrează la caserolă în fiecare zi, mâncăm respectând măsurile de siguranță. Gata, noi suntem pregătiți să dăm drumul la treabă cât mai repede! Am cerut Ministerului Sănătății toate detaliile ca să nu-mi pun viața în pericol. Pe a mea, a jucătorilor, a antrenorilor, a tuturor angajaților. D-asta sunt aici zi de zi și fac voluntariat! Eu nu vreau să mă prindă balamucul nepregătit. Am cumpărat o mie de măști, de mănuși, am magaziile pline de dezinfectant. Eu sunt conducător, domnule, și vreau să înceapă campionatul, că e vital! Eu fac tot ce trebuie pentru echipa mea, să fim protejați”, a declarat șeful medieșean.”