Tehnicianul Edward Iordănescu va fi noul manager general de la Gaz Metan Mediaş, el urmând să semneze un contract pe un an şi jumătate, și va fi prezentat luni a anunţat preşedintele medieşenilor, Ioan Mărginean. Până atunci, tehnicianul își va forma noul staff.
”Ne-am înţeles. Am avut mai multe întâlniri. A aprofundat oferta noastră. Vom face un contract pe un an şi jumătate. Azi a luat hotărârea. Răspunde de tot ce înseamnă pe partea sportivă echipa de Liga 1, Liga 3 şi juniori. Vom face toate eforturile să ieşim din reorganizare. Mai avem doar 1.150.000 de lei şi e păcat să rămânem oaia neagră a Ligii 1. El are nişte idei inovatoare. A demonstrat că este echidistant. Sunt foarte liniştit că am putut să aduc la Mediaş un asemenea om. Va fi prezentat luni, pentru că acum îşi completează staff-ul. Azi a vorbit cu vechii oameni cu care a lucrat la CFR Cluj. Cristi Pustai face parte din conducere, vine direct de pe bancă. E un om care ştie şi ce s-a întâmplat până acum şi ce drum vrem să urmăm”, a spus Ioan Mărginean.

Edi Iordănescu vrea să împiedice transferul lui Cristea la FCSB

Ioan Mărginean a dezvăluit că fundașul medieșenilor va avea o discuție cu Iordănescu, înainte de a lua o decizie definitivă, în legătură cu momentul plecării la FCSB.
„La ora asta nu avem nicio ofertă scrisă, nici pentru Cristea. Eu cu domnul Argăseală avem o relație foarte bună. Conform regulamentului, clubul care intenționează să ia un jucător aflat în ultimele 6 luni de contract trebuie să ne anunțe. Cristea e în ultimele luni și noi vrem să îl folosim până la vară! Nu ar fi mai bine să rămână Cristea la noi, să ne ajute să mergem în play-off, apoi să plece la Steaua? Să-și facă datoria față de clubul care l-a crescut de la juniori?! Edi Iordanescu și Cristea vor avea o discuție, apoi vom vedea ce se va întâmpla. El este un băiat crescut de noi, Gaz Metan l-a ajutat când el a avut probleme și a stat trei luni pe tușă. Eu sunt convins că el a semnat deja cu FCSB pentru la vară, nu avem ce face. Dar până la vara rămâne de văzut. Trebuie ca Edi Iordănescu și Cristea să discute întâi”, a spus Ioan Mărginean.

FCSB, ofertă pentru Răzvan Pleşca de la Gaz Metan Mediaş

„Mai avem 2-3 jucători care sunt în ultimele 6 luni de contract şi nu mă feresc să vă spun că şi Pleşca a primit ofertă de la Steaua să plece. Vă daţi seama cât îmi e mie de greu cu Pleşca, pe care l-am convins în vară să continue un an la noi. E un băiat serios şi aduce doar beneficii clubului, jucătorii tineri pot învăţa de la el. Cristea cel mic este şi un produs al lui. Îl încurajează, stă după antrenamente. E un om serios, care nu a fost transferat niciodată, decât la final de contract. Are nişte cifre impresionante” a dezvăluit Ioan Mărginean. Totuşi, Pleşca nu ar fi dispus să plece de la Gaz Metan, după ce oficialii şi-au făcut planurile cu el: „Ce am făcut eu nu e corect. Pleşca nici nu m-a sunat după ce a avut această ofertă extraordinară. Eu am făcut o greşeală şi am spus. L-am rugat pe Teja să nu ne mai abordeze jucătorii pentru că avem şi noi un mini plan. Nu m-a sunat pentru că are atâta bun simţ. Ştie că se vede şi luminiţa de la capătul tunelului pentru noi şi vrea să ne ajute” a adăugat preşedintele lui Gaz Metan.