Edi Iordănescu și-a anunțat, miercuri, ieșirea din spațiul public pentru o perioadă nedeterminată. Antrenorul lui Gaz Metan Mediaș recurge la această măsură extremă în semn de protest față de suspendarea de două etape primită din partea Comisiei de Disciplină din cadrul FRF. Iată comunicatul lui Edi Iordănescu:
„Ca urmare a suspendării mele pentru 2 etape, suspendare pe care o consider absolut nedreaptă, nejustificată, o insultă la adresa mea, a profesiei mele și a dreptului meu la muncă, am decis ca pentru o perioadă nedeterminată să nu mai ies în spațiul public decât în situațiile în care regulamentul mă obligă! Îmi cer scuze față de presă, de jurnaliști, de suporterii Gazului, care nu au absolut nicio vină pentru această situație neplăcută în care sunt pus și menționez că decizia mea nu are legătură directă cu ei. Relația mea și poziția mea față de presă rămâne neschimbată, bazată pe respect total, mai ales că de-a lungul timpului am arătat mereu deschidere, transparență și disponibilitate la dialog și așa voi arăta și în viitor. În acest moment această este decizia mea și îmi doresc să fie înțeleasă și respectată. Probabil că la următorul joc cu Dinamo voi sta acasă, în fața televizorului, și nu voi putea ajuta echipa așa cum ar trebui s-o fac în condiții normale, pentru că este greu din parcarea stadionului! Dacă poziția mea și cuvântul meu după jocul cu CFR nu au contat și am fost suspendat, ce rost mai are să ies în spațiul public?”
Edi Iordănescu a fost suspendat pentru două etape de Comisia de Disciplină din cadrul FRF, după ce acesta a fost eliminat de arbitrul István Kovács la pauza meciului CFR – Gaz Metan, scor 3-0 iar acesta s-a declarat revoltat de atitudinea arbitrului, spunând că acesta a arătat aroganţă şi o “formă maximă de lipsă de respect”. De asemenea, Edi Iordănescu a primit și o penalizare de 4.500 de lei.