Directorul general al producătorului de gaze Romgaz, Virgil-Marius Metea, a fost revocat din funcţie de către Ministerul Energiei, care motivează că nu a pus în aplicare deciziile unor autorităţi de control şi reglementare, dar şi ale Consiliului de Administraţie. În locul acestuia, a fost numit director general provizoriu al companiei Corin-Emil Cindrea, care a mai deţinut acest post şi în cazul căruia DIICOT a început, în ianuarie 2012, pentru complot şi subminarea economiei naţionale, în afacerea InterAgro. Romgaz spune că în luna iunie a acestui an procurorii au clasat dosarul vizându-l pe Cindrea. Totodată, Consiliul de Administraţie l-a numit pe Corin-Emil Cindrea în funcţia de director general provizoriu al companiei. Durata mandatului de director general provizoriu al lui Corin-Emil Cindrea este de patru luni, cu posibilitatea prelungirii acestuia până la maximum şase luni, arată sursa citată. Corin-Emil Cindrea a ocupat funcţii de conducere în Romgaz încă din aprilie 2004, când a fost numit director al Direcţiei Comerciale, din iulie 2006 şi până în iunie 2012 a fost director al Direcţiei Management Resurse Umane, fiind numit apoi director general al Romgaz, post ocupat până în 2013. Anterior, el fusese preşedintele clubului Gaz Metan Mediaş şi era vicepreşedinte al PSD Mediaş. 
„Prin Hotarârea nr.36/14 decembrie 2017, Consiliul de Administraţie Romgaz revocă, în baza art.2030 alin.(1) şi a art.231 din Codul Civil, mandatul de director general al lui Virgil-Marius Metea, încetând astfel şi contractul de mandat încheiat între Romgaz şi Virgil-Marius Metea. Motivele revocării sunt: deficienţele în actul de management, nerespectarea şi nepunerea în aplicare a deciziilor unor autorităţi de control şi reglementare, dar şi ale Consiliului de Administraţie”, arată un comunicat transmis vineri de companie Bursei de Valori Bucureşti (BVB).
Virgil Metea a fost numit director general al Romgaz în 2013, iar în luna iunie a acestui an a primit un nou mandat de patru ani la conducerea companiei.