Joi, cantonamentul celor de la Gaz Metan Mediaș a primit vizita celor de la Direcția de Sănătate Publică. Președintele clubului, Ioan Mărginean, a declarat că acest control, efectuat temeinic, a durat mai bine de cinci ore.
„Am tremurat puțin. De Sfânta sărbătoare de Înălțare, ne-am trezit cu controlul pe noi. Au stat cinci ore și jumătate. Au început inspecția pe zona de intrare în stadion, au continuat cu vestiarele și dacă avem toate materialele de igienizare. N-am primit nici un avertisment, doar ne-a fost atrasă atenția să continuăm pe drumul cel bun”, a declarat Ioan Mărginean, în direct la Pro X. În ceea ce privește decizia luată de grupul de lucru cu privire la prelungirea cantonamentelor, Mărginean spune că vrea să urmeze exemplul celor de la Dinamo și FCSB.
„La Dinamo, după 13 zile, s-au făcut trei teste și jucătorii s-au întors la familii. Ieri, echipa Gaz Metan a făcut a treia serie de teste. Acum așteptăm rezultatele. După aceea, după al treilea rezultat negativ, avem dreptul să îi lăsăm să meargă la familie, iar de luni să intrăm într-un nou cantonament de 14 zile. Cum au plecat jucătorii de la Dinamo, FCSB, Sepsi, trebuie să plece și cei de la Gaz Metan la familiile lor. Cum putem noi să le interzicem fotbaliștilor să se întoarcă acasă dacă, din punct de vedere medical, totul este ok? Apoi, de luni, au opțiunile: ori nu mai vin deloc, ori vin să se prezinte la program, ori nu mai vin și intră în șomaj tehnic dacă mai au contract și nu vrem nici noi, nici el să reziliem”, a spus președintele celor de la Gaz Metan. Oficialul clubului a vorbit, în stilul caracteristic, despre condițiile pe care jucătorii le au din punctul de vedere al alimentației.
„Mâncarea vine caldă la jucători, avem noroc că suntem un oraș mic. Am avut o singură reclamație, de la Nicolae Dumitru, care voia paste. Eu știam că fotbalistul român preferă ouă ochiuri cu șuncă. Mai e și Marius Constantin, care a devenit vegan, nu mai vrea carne. Se alege din șapte meniuri”.

Ioan Mărginean referitor la semnarea unui contract cu Dusan Uhrin jr.

Președintele celor de la Gaz Metan Mediaș, Ioan Mărginean, a vorbit despre situația băncii tehnice a formației ardelene, pregătite în aceste zile doar de secunzii lui Edi Iordănescu. Referitor la semnarea unui contract cu Dusan Uhrin jr., Ioan Mărginean a cerut răbdare.
„N-am avut nici o întâlnire cu el. Am înțeles că omul a venit să își ia bagajele din România. Eu am cel puțin cinci antrenori cu care am vorbit, dar încă suntem în situația în care, până la 1 iunie, este în derulare contractul cu Edi Iordănescu și putem să negociem prelungirea, în condițiile puse de antrenor. Cum să fac când eu nu pot să promit nimic unui om, care a avut rezultate și a muncit zi și noapte la club, pentru că nu am bugetul pentru sezonul viitor? Haideți, vă rog, să avem răbdare!”, a adăugat președintele.

Sursa: Sport.ro