Chiar daca dup ao zi obositoare la birou, energia ta este undeva aproape de limita inferioara, este important sa gasim putin timp si putina energie pentru a ne juca cu cei mici. Chiar daca un copil se joaca si singur sau cu alti ocpii de varsta lui, fara sa necesite intreventie ori o supraveghere atenta din partea parintilor, acesta are nevoie sa se joace si cu parintii lui. Numeroase studii au demonstat ca este extrem de important ca acestia sa se joace impreuna cu parintii, caci petrecerea timpului cu parintii este o tendinta a unui copil de varste mici. De asemenea, acest tip de activitate reuseste sa aduca o multime de beneficii pentru cei mici, de la mentinerea unei stari de sanatate fizice, psihice si sociale excelente, pana la apropierea dintre ei si parinti, crearea unei conexiuni puternice intre membrii familiei, dar si realizarea unor amintiri de neuitat.

Ce joc este potrivit pentru copilul meu?

Bineinteles cavei gasi o multime de jocuri pe piata, de la jocuri de familie, jocuri cu mancare, joc de societate si asa mai departe. 

Daca doresti sa petreceti timp de calitate impreuna, sa invatati si in acelasi timp sa va distrati, atunci iata un joc care sa vi le aduca pe toate aceste: Joc educativ – Colectează ingrediente pentru pizza.

Scopul joc educative pizza este unul simplu, si anume: trebuie sa il ajuti pe producătorul de pizza să adune ingredientele pentru a realiza cea mai bună pizza. Acest joc este unul extrem de atractiv si distractiv, caci el combina dinamica jocului de bingo cu o tema universală si de mare popularitate atat in randul copiilor, cat si din randul celor mici, si anume: pizza.

Jocul este disponibil pe jucaresti.ro la un pret de doar 39 lei. Pachetul contine patru blaturi de pizza cu zece ingrediente fiecare, patruzeci de jetoane cu ingrediente, patry jetoane pentru gătit, patru jetoane ce ilustreaza imaginea unei guri si saisprezece medalii.

Alege sa petreci timp de calitate cu picii tai, cumpara aici jocul si da star distractiei si voiei bune. Si nu uita ca indiferent de varsta, cu totii meritam sa ne jucam din cand in cand.