Ma aflu acum la ora bilantului si a adevarului si va voi spune totul despre videochat in Bucuresti.

Nu mi-a placut prea mult sa invat. Imi placea mai mult sa ma aranjez si sa ma imbrac elegant, iar adversitatea mea fata de scoala a fost generata de doua motive: uniforma obligatorie si orarul care imi rapea cele mai dulci ore de somn. In schimb, imi placea engleza sperand ca intr-o zi voi putea sa plec din tara, iar printr-o minune sa ma intorc putred de bogata.

Terminasem liceul si nimeni nu dorea sa ma angajeze. Incepusem sa imi pierd increderea in mine. Imi spunea multa lume ca nu sunt buna de nimic. Sufeream, dar nu aratam si ma intrebam ce se va intampla cu mine?

Ce fac daca nimeni nu doreste sa ma angajeze si imbatranesc asa stand?
Apoi intr-o zi am auzit ca se fac angajari la Money-Studio.ro ca model videochat. Sunt una dintre angajatele cu vechime si lucrez aici de la deschiderea celei mai mari agentii de videochat din lume.

De la inceput am fost instruite sa devenim stralucitoare, sa avem incredere in noi si sa emanam un farmec irezistibil care sa atraga clientii.
De-ati vedea in ce camere frumoase lucram! Parca am fi femeile acelea bogate din telenovele. Avem zeci de lenjerii sexy de lux si folosim cosmetice de cea mai buna calitate, iar aparatura este performanta.

Primul meu salariu a fost de 5 000 de dolari. Nimeni nu a stiut unde lucrez si toata lumea a ramas cu gura cascata, cand a vazut schimbarea.
Nu mai eram fata aceea care purta pana la rupere o pereche de blugi (nu aveam alta), cateva tricouri si o geaca, ci se uita lumea dupa mine pe strada ca purtam haine unicat si cele mai scumpe bijuterii.

Parfumul meu se simtea de departe si eram oprita pe strada si intrebata: ce parfum folosesc, de unde mi-am luat geanta, de unde am bijuteriile, dar hainele?
Dupa un an aveam apartamentul meu in Romana, fiindca acest cartier, oricat ar fi de scump ramane iubirea vietii mele. Angajatorul m-a ajutat sa il cumpar avantajos direct de la dezvoltator. A mai trecut putin si cei care imi spuneau ca nu sunt buna de nimic, au ramas cu gura cascata, cand m-au vazut la volanul masinii.

Da, reusisem sa imi iau si o masina foarte buna in leasing, tot cu medierea Money-Studio.ro.
Iarna faceam Revelionul in tari calde, in excursii de lux si le ofeream alor mei munti de cadouri.
La operatii estetice nu m-am gandit, dar am corectat ceva. Mi-am dat seama ca nu se poate reusi in viata fara scoala, asa ca am terminat facultatea si sunt as in limba engleza.

In prezent ma aflu pe primul loc in topul celor mai platite fete din studio si sper sa raman prima, sa castig apartamentul si sa-l daruiesc sorei mele sa devina si ea independenta.

Aici fetele sunt prietene bune, atmosfera este placuta, angajatorul are grija sa ne asigure cele mai bune conditii si nu concepem sa facem altceva.
Despre videochat in Bucuresti, la Money-Studio.ro v-am spus adevarul si numai adevarul.