Cu siguranta ca florile, cel mai comun cadou de pe pamant, sunt cele care au fascinat oamenii, inca de pe vremea cand erai mic. Chiar daca adevaratul sens al florilor variaza de la o cultura la alta, florile se ofera in orice colt al lumii indiferent de cultura.

Ai incercat cel putin o data sa pastrezi o floare pe parcursul anilor (poate pentru ca a fost o floare frumoasa sau poate ca florea respectiva a avut o insemnatate majora) – fie o presezi intr-o carte, fie o usuci frumos. Dar, din moment ce tehnologia este in plina ascensiune, metodele de conservare a florilor sunt mai eficiente si mai simple. Ramai alaturi de noi sa vedem care sunt cateva intre acestea:

  • Tratarea speciala cu solutii pe baza de plante – florile pot fi pastrate intre 6 luni si 3 ani
  • Tratarea cu solutii de alcool si glicerina – florile cu acest tratament pot dura pana la 2-3 ani
  • Liofilizarea  sau  uscarea prin inghet  (denumita in mod necorespunzator criogenizarea) este procesul de conservare in care apa este indepartata din petala dupa ce este inghetata si plasata in vid timp de 3 saptamani. Petalele sunt conservate individual, deci trandafirii sunt reconstruiti manual dupa. Florile acum isi vor pastra perfect aspectul si vor avea textura unui trandafir proaspat ales si vor putea dura pentru totdeauna, daca se vor respecta cateva reguli simple.

Cadourile sunt partea preferata a oricarei persoane in special daca acestea sunt atent alese si frumos aranjate. Pentru ca urmeaza luna cadourilor,  OkFlora ofera clientilor un concurs inedit pentru orice perioada magica. Pentru a marca aceasta perioada magica, floraria online OkFlora organizeaza un concurs special pentru tine si iti ofera in dar un trandafir criogenat in forma pe care tu o doresti, o cutie acrilica cu 10 trandafiri criogenati si un cos impresionant cu un aranjament floral. Sa vedem in continuare cateva detalii despre fiecare aranjament in parte.

Un trandafir criogenat in forma pe care tu o doresti, pastrat intr-o cupola de sticla, poate fi cadoul potrivit pentru un eveniment important. O cutie acrilica cu 10 trandafiri criogenati deosebiti si nu in ultimul rand un cos cu un aranjament floral perfect pentru casa ta.

Detaliile suplimentare se gasesc pe site-ul oficial.

Despre OkFlora– floraria ta din toate timpurile

OkFlora poate fi definita ca un intreg laborator de zambete, de bucurie si entuziasm care se reflecta in calitatea serviciilor pe care intreg persoanlul specializat le exercita cu daruire si pasiune in orice moment din zi.

Acum, ai ocazia sa adaugi fiecarui buchet de trandafiri sau aranjament floral pe care il comanzi de la floraria online OkFlora un accesoriu deosebit care sa creze un tot unitar, conform dorintelor tale. Un cadou deosebit alaturi de o cutie de trandafiri rosii pentru o persoana draga tie arata absolut impecabil si este cu siguranta un gest impresionant, prin care vei reusi sa creezi emotie si fericire.

Alege si tu OkFlora si cu siguranta nu vei fi dezamagit in nicio clipa. Alege calitatea!