Profitați de vremea frumoasă de la mijlocul lunii septembrie pentru a face o plimbare prin Colinele Transilvaniei, cu bicicleta, de data aceasta în căutarea porcului de Bazna. Este vorba despre un bike & brunch cu plecarea din Mediaș, sâmbătă, 14 septembrie, la ora 10:00, de pe strada Honterus, de lângă Liceul Teoretic Stephan Ludwig Roth. Traseul este de nivel mediu spre ridicat, însumează circa 20 de km și va urma valea Târnăvii Mari, va trece prin Wewern, Dealu Înalt și prin satul Boian. Întoarcerea se va face pe un traseu alternativ de circa 15 km.
Taxa de participare este 80 lei și include:
– masă cu produse locale de Bazna de la Bassen Pension
– ghizi dedicați
– contribuție pentru întreținerea și marcarea de trasee de drumeție și bicicletă, în zona Mediașului.
Echipament obligatoriu: cască, sursă de hidratare semnificativă, pelerină de ploaie, mtb (se pot și închiria contra cost, dar e nevoie de rezervare prealabilă). Echipament recomandat: kit de reparație și cameră de rezervă pentru bicicletă, voie bună.
Alte mențiuni importante:
– băuturile alcoolice se plătesc separat
– copiii până în 7 ani nu plătesc
– copiii între 7 și 14 ani beneficiază de o reducere de 40%
Rezervările se fac prin oricare din următoarele metode:
– mesaj privat pe Facebook, pe pagina Colinele Transilvaniei
– pe mail la colineletransilvaniei@gmail.com
– pe telefon la 0721656416, între orele 10:00 și 18:00 – dacă nu avem semnal, suntem pe teren la pregătiri dar lăsați un SMS cu numele, numărul de persoane și orice alte întrebări, revenim noi.
Termen limită pentru înscriere: vineri, 13 septembrie, ora 18:00. E necesar să vă înscrieți ca să aibă toată lumea de mâncare!

Sursa: Colinele Transilvaniei