Luica nu este doar una dintre cele mai mari zone din Bucuresti,  ci și o zona rezidentiala in care se construiesc apartamente moderne. În ultimii ani, dezvoltatorii au construit apartamente Luica, moderne și mai confortabile pentru locuit cu 1, 2 si 3 camere. Zona este în creștere și se dezvoltă acum într-un ritm foarte activ, iar una dintre condițiile pentru dezvoltarea sa completă, este apariția pe teritoriul său a unui număr suficient de locuințe noi moderne și de înaltă calitate, care devin apartamente noi Luica.

În prezent, aici se construiesc câteva zeci de complexe rezidențiale, printre care se află atât clădiri de apartamente din clasa economică,  unde clienților li se oferă locuințe ieftine, de calitate optimă, locuințe de clasă de afaceri și chiar apartamente de lux concepute pentru cei mai bogați și mai solicitanti cumparatori.

Cumpararea de apartamente noi Luica mai sigura

Cumpărarea unui apartament într-o clădire nouă din zona Luica, de la un dezvoltator renumit, este adesea nu numai sigura si convenabila, ci si ieftină fata de achiziționarea de locuințe similare pe piața secundară, dar și mai prestigioasă și atractivă din punct de vedere al investițiilor.

Complexul rezidențial moderne din Luica este construit folosind doar cele mai bune materiale și tehnologii inovatoare, multe dintre ele fiind dotate cu infrastructura proprie, ceea ce le garantează lichiditatea ridicată pentru mulți ani. De asemenea, mulți preferă apartaente de vanzare Luica, deoarece locuințele din clădirile noi sunt mult mai confortabile, au machete moderne și materiale spațioase. Noile apartamente din zona Luica,  au finisaje la gata, cu 1, 2 si 3 camere care pot fi cumparate chiar si in rate, incepand cu preturi de la 145 E/luna. Multe companii de construcții oferă posibilitatea de a alege unul dintre finisajele propuse, permițându-le clienților să creeze un design individual al viitoarei lor case.

Apartamente zona Luica – Catalog online

Dacă te decizi sa cumperi apartamente noi in zona Luica, in catalogul online tophouse.ro vei gasi o selecție cu adevărat diversă de locuințe de înaltă calitate și la prețuri accesibile de la dezvoltator. Numai aici poti găsi toate aceste opțiuni si facilitatile pe care ti le doresti.

Fiecare apartament este de cele mai multe ori dotat cu centrala proprie, aer conditionat si internet, astfel incat sa nu fie necesar sa pierzi timp mergand prin magazine in cautarea de aparatura electrocasnica, si, de asemenea, sa poti utilza apartamentul inca de cand ai decis sa te muti.

Zona rezidentiala Luica este situata langa marile centre comerciale, magazine mici, banci, saloane de infrumusetare, sali de fitness, parcuri, scoli si gradinite, astfel incat pentru familiile cu copii sa nu fie o problema in plus, in aceasta privinta. In plus, majoritatea complexelor rezidentiale moderne au si un loc de joaca in interior, in care copiii sa se poata juca departe de masini si de pericolul strazii. Oferta de vânzare a apartamentelor din complexul rezidențial Luica este prezentată cu toate propunerile relevante în prezent. Întregul catalog este actualizat cu noi apartamente de vanzare Luica, cu fotografii și descrieri.