Baghetele decorative au un rol functional si estetic crescut prin care se pot obtine finisaje de calitate, chiar si atunci cand ai decis sa renovezi o incapere pe cont propriu. In special in zona imbinarilor dintre pereti si tavan poate sa devina o problema modul in care se traseaza conturul camerei iar daca pana acum nu ai mai zugravit in casa si iti doresti rezultate impecabile, atunci aceste baghete decorative sunt cele mai potrivite.

Totodata, aceste baghete polistiren pentru decor pot sa fie utilizate cu succes si pentru a genera impresia unei compartimentari eficiente in spatiile cu dimensiuni foarte generoase. De asemenea, pot sa devina elemente decorative de efect in spatiile care nu sunt caracterizate de nici o alta decoratiune valoroasa.

Cum poti si de ce sa folosesti aceste baghete polistiren?

Cel mai mare avantaj al acestor baghete decorative este acela ca pot sa fie vopsiti cu vopsea lavabila in nuantele care completeaza cel mai bine design-ul interior al incaperilor. Astfel, sunt mai usor de asortat cu mobilierul si elementele care completeaza amenajarile interioare.

Cu ajutorul acestor baghete decorative se pot crea numeroase optiuni prin care pot sa fie personalizate incaperile. De asemenea, pot sa fie mascate defecte precum crapaturile de la imbinarile peretilor sau inegalitati ale suprafetelor. Indiferent de motivul pentru care le incorporezi in diverse incaperi rezultatul pe care il ofera este unul deosebit.

Aceste baghete decorative din polistiren decorative pot sa fie utilizate si pentru personalizarea peretilor din camerele celor mici deoarece se pot obtine cu usurinta modele care vor fi indragite iar incaperea va lua forma pe care si-o doresc copii. Impreuna cu tapetul, camera copiilor va capata aspectul dorit si nimeni nu va fi dezamagit.

Cu ajutorul acestor baghete polistiren se pot crea diverse modele geometreice pentru a crea elemente decorative deosebite care sa ofere personalitate proprie oricarei incaperi.

Cum se monteaza baghetele din polistiren?

Montarea acestor baghete polistiren decorative se face foarte usor si la fel de simplu se pot indeparta in momentul in care doresti sa revii la design-ul initial al incaperii. Pentru montaj nu vei avea nevoie de mesteri sau de unelte specializate. Vei avea nevoie doar de un cutter sau de un cutit bine ascutit iar apoi mai ai nevoie de putina indemanare pentru a lipi cu adeziv pe perete baghetele.

Vei vedea ca lucrurile sunt destul de simple in momentul in care incepi sa le montezi pe perete. Suprafetele nu vor trebui zugravite din nou deoarece acestea pot sa fie aplicate doar in zonele de interes. In momentul aplicarii nu vei crea deranj sau mizerie iar zona de lucru poate sa fie limitata doar intr-un anumit colt al incaperii. Montajul se realizeaza rapid si rezultatul este unul deosebit.

Utilizarea acestor baghete polistiren a revenit din nou in tendinte in amenajari interioare deoarece pot sa ofere incaperilor acel ceva de care au nevoie pentru a iesi in evidenta prin intermediul unor elemente creative. Iar faptul ca sunt usor de aplicat si nici nu au un pret foarte mare, le fac sa fie elemente foarte atractive pentru improspatarea oricarui design interior.