Antrenorul Universităţii Craiova, Victor Piţurcă, a declarat, vineri seară, că a avut emoţii pe finalul meciului cu Gaz Metan Mediaş, scor 3-2, în Liga I. De cealaltă parte, antrenorul Edward Iordănescu a afirmat că jucătorii săi au greşit în momente importante. Formaţia Universitatea Craiova a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 3-2, echipa Gaz Metan Mediaş, în primul meci al etapei a X-a a Ligii I. Aceasta este prima victorie obţinută de craioveni de când au fost preluaţi de Victor Piţurcă.

Edi Iordănescu atacă arbitrajul

Medieşenii au cedat acasă în faţa Universităţii Craiova, scor 2-3. Edward Iordănescu nu şi-a ascuns nemulţumirea faţă de arbitrajul lui Marcel Bârsan. Antrenorul Gazului a incriminat două faze importante.
„Arbitrii au greşit! Este ofsaid la primul gol al Craiovei şi este penalty la Ely Fernandes, ce trebuia să facă acolo, să-i rupă piciorul? Este penalty clar! Chiar dacă noi nu am făcut cel mai bun meci, puteam vorbi de un alt rezultat acum! Sunt limitat ca soluţii, apelez la improvizaţii. Am spus de mai multe ori conducerii că pentru a lupta la playoff am nevoie de soluţii. Nu sunt acoperite posturi, am un singur atacant, şi în apărare sunt puţini. Am jucat cu Dumitru Cardoso vârf, pe final nu am putut forţa cu un alt atacant. Nu e un moment bun pentru noi, ne-a scos puţin din ritm pauza cu meciurile echipei naţionale. Craiova a fost prima la minge, a câştigat mai multe dueluri, a fost mai proaspătă. Am greşit în momentele cheie. Asta e, a fost frumos când am avut 4 victorii, a fost frumos când am legat 8 meciuri fără înfrângere, acum să fim maturi ca să depăşim repede această situaţie. E lupta lungă pentru playoff, băieţii trebuie să înţeleagă că nu am realizat nimic. Au fost acum însă două jocuri grele cu Viitorul şi Craiova, două echipe care joacă regulat în playoff,” a mai spus tehnicianul de la Gaz Metan.

Victor Pițurcă a reușit să-l învingă pe Edi Iordănescu

Victor Pițurcă (63 de ani), antrenorul Universității Craiova, a vorbit după succesul cu Gaz Metan Mediaș, scor 3-2.
„Am avut emoții pe final. Mediaș e o echipă bună, în atac are jucători buni. Conduceam cu 3-1 și am luat un gol dintr-o fază fixă. N-aveam voie să primim acel gol, dar nu mai contează. Important e că am câștigat. Mai avem de lucru, mai sunt băieți care trebuie să vină din urmă, accidentați. În octombrie vom avea o perioadă de pregătire și atunci vom fi 90%. Eu îmi doresc să avem meciuri din 3 în 3 zile, așa e cel mai bine. Adversarii au acuzat arbitrajul? Pai sunt și eu nemulțumit atunci de golul lor, când a fost fault la Kelic. Dar ce mai contează? Arbitrii au încercat și cred că și-au făcut datoria”, a declarat Victor Pițurcă după meci.