Derby-ul Sibiului s-a terminat nedecis. Gaz Metan Mediaș şi FC Hermannstadt au încheiat la egalitate, scor 1-1. Echipa lui Iordănescu este pe locul 4, cu 22 de puncte, în timp ce fotbaliştii lui Neagoe sunt pe poziţia a 12-a în Liga 1.

Edi Iordănescu, acuzator după egalul din derby-ul Sibiului

Echipa lui Edi Iordănescu a ratat ocazia de a urca pe locul 3 în Liga întâi, cel puţin până luni la meciul Universităţii Craiova cu Dinamo de la Severin. Antrenorul medieşenilor a acuzat antijocul celor de la Hermannstadt în derby-ul judeţului Sibiu, încheiat la egalitate.
„Prima repriză a fost anostă, noi am construit, dar lent, nu am accesat profunzime, nu am spart liniile. A fost momentul cu Fofana, dar arbitrii nu au văzut un penalty clar, puteam intra în avantaj la pauză. În a doua repriză, adversarul a cedat total, a făcut antijoc, au stat mult pe jos, au fragmentat, au tras de timp. Au terminat cu 5 fundaşi. Au dat gol împotriva cursului jocului, multă lejeritate în defensiva noastră. Am revenit cu multe schimbări ofensive, cred că meritam cele 3 puncte, ne lipseşte şi şansa. Darius Olaru creşte, a făcut un joc bun, trebuie să ajute mai mult, cu pase decisive, cu goluri. Obiectivul ăsta de a intra în playoff ar avea nevoie de un elan, parcă mental nu suntem pregătiţi” a fost reacţia lui Edi Iordănescu după meci.

Eugen Neagoe, dezamăgit de unul dintre jucătorii săi

Eugen Neagoe e încântat de jocul lui FC Hermannstadt din prima repriză a derby-ul județului cu Gaz Metan, încheiat la egalitate (1-1).
„Au respectat ce am lucrat la antrenamente, Mediaș în prima repriză nu știu dacă a ajuns în careul nostru, portarul nu a avut ce să apere, nu au tras pe poarta noastră. La 1-1 am avut două ocazii, prin Dâlbea și Luchin. Luchin nu știu cum a putut să rateze din poziția aia. Aș fi vrut să ținem mai mult de minge, dar nici noi nu am stat bine fizic. Am condus însă jocul, ceea ce e îmbucurător”, a declarat Eugen Neagoe.