Gaz Metan Mediaş a pierdut, vineri, în deplasare, scor 2-0 (1-0), cu Dinamo, într-un meci din etapa a XIII-a, ultima a turului sezonului regulat al Ligii 1. Declarațiile lui Ionuț Stelescu, Dumitru Cardoso, Răzvan Pleșca, Anghel Iordănescu și Ioan Mărginean, după această partidă.

Ionuț Stelescu, supărat după înfrângerea cu Dinamo

”Am prestat un joc extrem de slab. Din nefericire am întâlnit şi o formaţie foarte agresivă şi foarte bine motivată. Am avut un joc extrem de modest, din care nu puteam să luăm mai mult cu atitudinea şi cu acest joc”, a spus Stelescu, secundul formaţiei Gaz Metan Mediaş. Conform informaţiilor apărute în presă, Fofana a fost deranjat de ratarea transferului la FCSB şi a făcut scandal în vestiar, iar Edi Iordănescu l-a exclus din echipă. Antrenorul secund al medieşenilor nu recunoaşte conflictul: ”Nu cunosc cazuri de excludere. Este o decizie care s-a luat, el nu a făcut parte din lot şi atât”.

Dumitru Cardoso recunoaşte superioritatea dinamoviştilor

Cardoso a recunoscut superioritatea adversarilor din această seară. Atacantul medieşenilor nu se gândeşte acum la o plecare la FCSB.
”A fost un meci foarte slab, nu am jucat cum am pregătit meciul. Cred că toată echipa a ajuns foarte bine din punct de vedere al mentalităţii la meci, dar când a început meciul, ceva s-a schimbat şi Dinamo a venit peste noi. Dinamo a fost mai organizată şi a vrut mai mult să câştige”, a spus Dumitru Cardoso. Despre faptul că este dorit la FCSB: ”Acum nu mă gândesc la nimic, sunt jucătorul lui Gaz Metan. Când am ceva concret, pot să spun da sau nu, dar acum nimeni nu m-a chemat. Sunt serios, nu mă gândesc. Se vorbeşte, dar sincer când va fi ceva concred vedem”.

Răzvan Pleşca a clarificat situaţia lui Fofana

Portarul echipei Gaz Metan Mediaş, Răzvan Pleşca, a clarificat situaţia mijlocaşului Boubacar Fofana, despre care s-a spus că a fost exclus din lot de Edi Iordănescu în urma unui scandal între el şi colegi. Suspendat la meciul cu Dinamo, Edi Iordănescu a preferat să rămână la hotel.
„A făcut şedinţa la hotel înainte de meci, nu a fost la stadion, doar puţin prin telefon, pe speaker, ne-a încurajat înainte de meci. După meci nu a zis nimic. Da, sunt jucători de la noi care probabil au oferte sau sunt echipe bune care se interesează de ei, dar dacă vom continua în ritmul acesta, nu cred că vor mai avea oferte în scurt timp. Nu a fost un scandal între el şi colegi. Cred că după meciul de la CFR, Mister l-a chemat (n.r. – pe Fofana) la o discuţie individuală şi după aceea nu a mai fost în lot”.

Anghel Iordănescu nu e mulțumit de jocul echipei fiului său

Anghel Iordănescu (69 de ani), tatăl lui Edward Iordănescu, antrenorul lui Gaz Metan Mediaș, a fost prezent pe stadion la duelul Dinamo – Mediaș 2-0, fiind nemulțumit de jocul prestat de formația fiului său.
„Prestația lui Gaz Metan a fost una modestă. Îmi pare rău pentru Edi. În ceea ce privește Gazul, mă așteptam la mai mult. Edi are nevoie de jucători, sunt multe posturi nedublate. Nu e nici o bancă de rezerve solidă. Dacă echipa va ieși din insolvență, cu totul altfel vor sta lucrurile în cea de-a doua parte a sezonului. Edi trebuie să respecte contractul, a fost alegerea lui să vină și trebuie să rămână până la capăt”, a declarat Anghel Iordănescu, la ieșirea din stadion.

Ioan Mărginean a făcut un anunț important aseară

Medieșenii vor disputa pe 15 noiembrie un amical cu Real Valladolid, formația din La Liga finanțată de legendarul brazilian Ronaldo. Cele două echipe pun la cale și un parteneriat, iar la Mediaș ar urma să ajungă 4-5 tineri din pepiniera celor de la Valladolid. Mai mult, Ioan Mărginean a anunțat că vrea să-l propună echipei lui Ronaldo pe Nicolao Dumitru Cardoso, 28 de ani, atacantul medieșenilor ajuns la Gaz după mai multe experiențe avute în Italia.
Despre Sergiu Buș: 
„Eu vă spun cu mâna pe inimă. Sergiu Buș a avut o creștere foarte bună la noi. E un vârf la care lumea ar trebui să se uite mai mult. Are și o vârstă. El de-abia acum va merge în sus și va avea experiența necesară să performeze la un nivel mai mare. Eu îi ofer toți sprijinul. Are un contract foarte elastic. Sperăm să joace bine, să fie fericit la Mediaș, dar când a venit oferta noi am dat noroc să meargă la mai bine”, a spus Ioan Mărginean, pentru GSP. Gigi Becali l-a dorit pe Sergiu Buș la FCSB în vara acestui an. Acesta l-a ofertat pe atacant la sfârșitul perioadei de mercato, oferind 500.000 de euro clubului medieșean, dar a fost refuzat de către cei din conducere.