Setea oamenilor de dreptate s-a manifestat din cele mai vechi timpuri, fiindca si nedreptati s-au facut din cele mai vechi timpuri. Nu poti sa renunti la ceea ce este al tau nici din punct de vedere material, dar aspectul spiritual este si mai important. Din principiu nu accepti nedreptatea care ti s-a facut, fie ca este una de natura materiala sau de natura spirituala.
Acceptand o nedreptate te faci la fel de vinovat, cum este cel care a comis-o impotriva ta. In plus, daca nu iti aperi interesele, daca nu apelezi la un avocat foarte bun, nimeni nu poate face asta in locul tau, major si in deplinatatea facultatilor mintale fiind.Nu poti sa fii propriul tau dusman, sa permiti sa ti se calce demnitatea in picioare si sa nu lupti pentru stabilirea dreptatii.
Oamenii se adreseaza CEDO din diferite motive temeinice, cum ar fi:

-incalcarea dreptului de proprietate
-incalcarea dreptului de proprietate intelectuala
-solicitarea unor daune morale si materiale statului roman, care prin organele de justitie au luat o decizie nedreapta. In modul cel mai deschis, felicit romanii care procedeaza in acest fel, fiindca o nedreptate mare te poate imbolnavi si iti poate cauza moartea. CEDO este institutia europeana infiintata in scopul corectarii greselilor judiciare din statele membre U.E si atunci este pacat ca oamenii sa isi iroseasca aceasta ultima sansa de a obtine dreptatea.
-eroare judiciara care a dus la pierderea libertatii pe nedrept.

Au fost cazuri si din pacate destul de multe. S-au gasit martori falsi, care fiindca il urau de moarte pe inculpat, au declarat ca l-au vazut violand sau ucigand. Din cauza declaratiilor lor mincinoase victima erorilor de procedura a petrecut ani buni in inchisoare.
Acolo si-a pierdut dantura, fiindca nu a avut banii si libertatea de a merge la stomatolog. Deoarece alimentele nu erau mestecate corespunzator, s-a ales si cu boli digestive grave si culmea ironiei, dupa 7 ani de inchisoare, martorii falsi au corectat declaratia initiala, fiindca aveau mustrari de constiinta.
In astfel de conditii, dupa ce a fost eliberat din inchisoarea in care fusese bagat in mod abuziv, omul s-a adresat CEDO solicitand daune morale.
Din pacate, exemplele pot continua si daunele pe care le are de platit statul roman acestor persoane sunt de ordinal milioanelor de euro.
Cand orice cale de atac a unei sentinte eronate de aici s-a epuizat, apelati la cea mai renumita echipa de avocati care ofera consultanta CEDO, intrand pe site-ul https://www.consultanta-cedo.ro!
Sotii Grigoriu sunt de peste 20 de ani in Baroul din Bucuresti, specializandu-se in consultanta si aparare CEDO.
Oamenii stiu despre aceasta instanta suprema a Europei, dar gresesc considerand ca din moment ce este democratie, pot trimite acolo si o cerere scrisa de mana in romaneste, cu stersaturi si patata pe alocuri, fiindca judecatorii au obligatia sa o citeasca. Unii scriu urat, cu greseli si neaparat continut kilometric, avand impresia ca acea comisie are obligatia sa angajeze un translator si sa citeasca adevarate romane despre experientele lor juridice.

Daca intrati pe site-ul sotilor Grigoriu ci cititi cu atentie explicatiile, veti afla urmatoarele:
-CEDO nu are nicio obligatie fata de cetateanul care nu respecta protocolul acestei institutii europene. De fapt, din respect fata de el insusi, cetateanul va trimite la CEDO cereri si documente conform normelor actuale, traduse in engleza sau in franceza, mai ales ca este interesul sau sa i se faca dreptate.
-La fel de importante sunt si cererile si documentele depuse la comisie, dar si pledoaria rostita in fata acesteia. Oricat ar fi de cult sau de bun orator, un om nu se poate apara singur la CEDO, deoarece nu cunoaste legislatia, nu detine terminologia si nu are experienta unui discurs persuasiv in fata justitiei. Orice om are mari emotii in fata instantei si de teama isi pierde coerenta.
Este important ca orice roman care se adreseaza CEDO sa fie la inaltime, fiindca documentele trimise aici, respectiv cererile reprezinta nu numai cartea sa de vizita, ci cartea de vizita a romanilor. Romanul vine individual aici si atrage prin comportament sau o evaluare colectiva asupra tuturor conationalilor.

Sotii Grigoriu au castigat cazuri grele si pe site-ul oficial al firmei lor puteti descoperi portofoliul bogat care ii recomanda. Ei sunt alaturi de orice roman din faza incipienta care consta in consultanta CEDO, adica evaluarea sanselor de castig si prezentarea detaliata a modului in care se va actiona si pana la castigarea procesului si executarea hotararii CEDO.
Dupa faza de consiliere, in cazul in care clientul ii angajeaza, se trece la intocmirea dosarului si pregatirea pledoariei in limba engleza.
Din respect pentru judecatorii straini de la CEDO, toti romanii care aleg acesta cale pentru castigarea dreptatii trebuie sa se prezinte la superlativ. Sotii Grigoriu au facut acest lucru de nenumarate ori, de aceea cereti-le sfatul si nu veti regreta!
Sunt avocati onesti, care nu va mint in legatura cu sansele pe care le aveti