De cand s-a deschis Univrse, acesta a devenit unul din cele mai cautate locuri de joaca Bucuresti, pentru copii, dar si pentru adulti. Nu stii ce este Univrse? Este cea mai mare sala, care pune la dispozitia tuturor experiente unice in lumi imaginare din realitatea virtuala.

Pe langa faptul ca Univrse este cea mai mare sala, este si cea mai dotata din punct de vedere al aparaturii speciale de ultima generatie. Din ce in ce mai multi copii isi doresc astfel de experiente si, in multe cazuri, este indicat sa ii lasam sa experiemnteze asemenea aventuri fantastice.

Copiii se adapteaza mult mai usor la tehnologie fata de adulti. Chiar daca cei mici nu cunosc si inca nu pricep partea de teorie sau ce fel de stiinta a stat la baza acestei noi tehnologii, cu siguranta vor intelege scopul ei si vor invata cum sa o foloseasca mult mai repede si mult mai bine decat adultii, mai ales fata de cei trecuti de 40 de ani. Acest lucru se datoreaza dezvoltarii internetului si a device-urilor smart.

In special generatiile nascute dupa anii 2000 pot fi numite generatii “tehnologizate din nastere”. Desigur, este o figura de stil, insa daca va uitati in jur, veti vedea cat de usor folosesc unii copii, chiar si cei de gradinita, o tableta sau un smartphone. Asa ca, o experineta precum cea a realitatii virtuale va fi mai mult decat incantatoare pentru ca ii va duce spre o alta dimensiune.

“Scufundarea” in lumea virtuala ii va face pe cei mici sa simta si sa experimenteze lucruri pe care nu le-au trait pana acum si, poate, nu le vor trai niciodata. Poate ca acestia nu isi permit sa vada minunile lumii si, cu siguranta, multi nu vor calatori prin spatiu, in viitorul apropiat, insa, cu ajutorul tehnologiei de la Univrse, vor reusi sa ajunga oriunde doresc.

In plus, lumea virtuala ii va ajuta sa invete foarte multe lucruri despre lumea noastra, despre corpul uman si multe alte lucruri. Nu numai ca se vor distra, dar vor avea parte si de un sistem de educatie interactiva, lucru ce ar fi recomandat si in scoli (desi este putin probabil sa se implementeze asa ceva). Capacitatea de procesare a datelor de catre copii va fi una excelenta, rapida si precisa si asta datorita faptului ca sunt implicati toti stimulii.
Sunt anumite experiente de realitate virtuala ce le permit copiilor sa fie creativi. Pot sa picteze sau sa sculpteze cu ajutorul unor anumite activitati virtuale.

Copiilor le place sa se joace. Realitatea virtuala nu este acelasi lucru cu jocurile video. Prin experientele de la Univrse, nu vor juca doar un alt joc pe calculator. Vor fi implicati in fiecare secunda. Desigur, totul se face sub supraveghere stricta si cu suport continuu din partea echipei de la Univrse.

Aici va puteti aduce copiii pentru o distractie pe cinste, dar puteti organiza si o petrecere aniversara. Dar, Univrse, nu este numai pentru copii. Oricine poate sa vina si sa aiba parte de aceste experiente. Puteti veni singuri, cu prietenii sau pot fi organizate petreceri corporatiste.

Rezervati, oricand, o distractie pe cinste la Univrse!