Zilele trecute am fost intr-un amanet ceasuri si am amanetat un ceas pe care nu-l mai purtam de ceva vreme. Am luat pe el o suma de bani frumusica, deoarece era un ceas de firma. Nu e prima data cand amanetez bunuri de valoare. Mi se intampla destul de frecvent.
Cel mai des amanetez atunci cand am anumite bunuri pe care nu le mai folosesc: un ceas, un telefon, bijuterii, etc. Le amanetez si nu le mai scot din amanet. In timp ele isi pierd din valoare si prefer sa castig ceva pe ele decat sa le tin asa, de muzeu.
Mai amanetez lucruri si cand vreau urgent o anumita suma de bani. I se poate intampla oricui sa aiba nevoie urgenta de bani si sa nu aiba de unde sa faca rost. Insa, de cele mai multe ori ma intorc dupa ele. Daca e ceva la care tin si e valoros, il las in amanet, iau banii, apoi vin dupa un timp si il recuperez.
Mai amanetez lucruri si cand vreau altele noi. De exemplu, pana acum, toate telefoanele inteligente pe care le-am avut le-am amanetat cand am vrut sa le inlocuiesc. Si nu le-am mai scos din amanet. Am luat suma de bani primita, am mai pus diferenta si mi-am cumparat un telefon nou, un telefon mai bun. De ce sa le las sa se strice, sa se demodeze si sa se invecheasca. Macar asa, daca le amanetez la timp scot o suma destul de importanta pe ele.
Oamenii au motive diferite pentru care amaneteaza. Acestea sunt motivele mele. Si pentru a fi multumit de suma de bani primita in schimbul lucrurilor de valoare pe care le amanetez, caut pana cand gasesc amanetul cu cel mai bun pret.
Amanetul meu preferat din acest punct de vedere e Amanet A.G.S. Aici primesc mereu un pret bun si pot amaneta cam tot ce vreau, de la aur si argint, pana la electronice si opere de arta.
Daca si tu cauti un amanet de incredere cu preturi de bun simt, intra pe Casa-Amanet.com. Pe site vei gasi toate detaliile.