România U21 a reușit un egal nesperat în fața Belgiei, după un final dramatic. ”Tricolorii” mici erau conduși cu 3-1 în minutul 89, dar au marcat de două ori, prin Darius Olaru și Andrei Ciobanu.
”Mă bucur că am marcat în acest final de meci și că am ajutat echipa. M-am uitat la fiecare meci. E cel mai bun grup în care am fost. Vom vedea ce va fi pe viitor și sper să prind lotul pentru Euro. Eu sper să îmi fac treaba la club și să prindem play-off-ul. M-am uitat și la meciul cu Portugalia. Mă bucur că Ionuț ne-a ajutat atunci și a apărat acel penalty”, a spus Olaru la Pro X.
”Nu mă gândesc acum la niciun transfer, dar sper să fac pasul la o echipă mare pe viitor”, a mai spus mijlocașul lui Gaz Metan, care a fost dorit în trecut de FCSB.

Gigi Becali a făcut ofertă pentru Darius Olaru

„Pentru Darius Olaru am făcut ieri ofertă de 350.000 euro şi 10% procent, plus Benzar ăla mic împrumut. Plus le-am zis că îl las pe Olaru până la iarnă acolo. Benzar eu cred că e mai bun pe acel post. Eu vreau să-l folosesc pe Olaru pe alt post. Mi-au zis că ei vând numai în străinătate şi le-am zis să fie sănătoşi, să-i ajute Dumnezeu. Dacă încearcă să scoată mai mulţi bani de la mine, să mi-l dea întâi împrumut, să văd dacă poate băiatul să facă faţă. Eu vreau un mijlocaş central, de asta îl vrea pe Olaru. Am nevoie de un mijlocas central, ăla e postul pe care vreau eu un Verratti! Vreau unul care deposedează, care urcă, care dă şi la poartă. L-am încercat pe Moruţan acolo, dar nu poate”, a spus Becali, la Pro X, cu o lună în urmă.
Conform informaţiilor Digi Sport, Dinamo Kiev l-a monitorizat îndeaproape în ultima perioadă pe Olaru şi nu e exclus chiar să facă şi ea o ofertă. La formaţia din capitala Ucrainei au mai evoluat trei jucători români. Este vorba de Florin Cernat, Tiberiu Ghioane și Cristi Irimia.

Sursa: Digi Sport