Multi oameni care vor sa scape de masini le lasa ca pe un bagaj in gara, dar mi se pare strigator la cer de nedrept! Cum sa o abandonezi sa fie mancata de rugina sub cerul liber, sa se adaposteasca raufacatorii in ea, cand ani de zile ti-a dus copilul la scoala, pe tine la serviciu si verile in concedii.
Modul in care iti parchezi si tratezi masina spune multe despre caracterul tau! De pilda urasc conducatorii auto care-si lasa masinile in mijlocul strazii, pe trotuar sau pe trecerea de pietoni obstructionand vizibilitatea conducatorilor auto si a pietonilor si producand accidente.

Daca zbori la capatul lumii, lasa-ti masina la loc sigur, la parcare aeroport fiindca ai nevoie de ea sa asigure mobilitatea si aprovizionarea familiei tale. Stiu multi soferi din provincie care-si lasa masinile la marginea Capitalei si ajung in centru sau unde au nevoie cu mijloace de transport in comun. Tu sa nu faci la fel, cand poti rezerva un loc in cea mai sigura parcare din lume timp de 25 de zile.

Autoturismul tau merita:
-parcare ingradita la care accesul se face cu bariere securizate. Fiind incuiata si clientii care-si lasa masinile fiind monitorizati si adusi cu microbuzul de la terminal, nimeni nu-ti poate pune mana pe masina ta! Sa fii sigur ca va sta neatinsa, cat timp tu vei fi plecat. Iata de ce mai bine aici, decat acasa, fiindca daca sotia si-a luat permisul de putin timp si este o soferita careia ii place viteza, masina va sta la adapost.

-camere performate de supraveghere, in cazul in care cineva a zgariat-o sau a atins-o din greseala sa afli adevarul. Cu acest sistem de supraveghere video, cu toate ca ai masina de lux, nimeni nu va incerca sa ti-i fure si sa o vanda sau sa o dezmembreze si sa o transforme in piese.
-echipa de securitate care deserveste parcarea.

Ei, dar si tu meriti multe lucruri. Iata ce poti avea, daca te porti bine cu masina ta:
-transport confortabil si independent de acasa la aeroport si invers. Nu mai astepti, nu mai ai emotii ca nu va veni nimeni sa te recupereze si vei sta toata noaptea dormind langa bagaje.
-siguranta ca vei gasi masina intacta la intoarcere, cu oglinzi, CD player si tot ceea ce are valoros
-un loc intr-un microbuz curat si cald, care te va duce pana la terminal
-tarif negociabil daca lasi peste 25 de zile masina in parcare
-intelegere, daca apar intarzieri ale companiilor de zbor
-facilitatea rezervarii unui loc de parcare, prin simpla completare a formularului online sau a unui telefon.

Beneficiile fiind bivalente, nimic nu te mai opreste sa va lasati masina aici, oricat va dura calatoria, mai ales ca tarifele sunt acceptabile pentru toate buzunarele. Aici 2 zile de parcare costa 50 de lei, in timp ce in cele mai scumpe parcari din Bucuresti taxele se ridica la 288 de lei, adica de 5 ori mai mult.