Este ceva normal ca fiecare lucru sa evolueze, o data cu aparitia altor tipuri de procese si sarcini, fiind vorba aici atat despre procese industriale si nu numai. Iar noi, ca si consumatori, ne dorim mereu asta,s a avem la indemana ceva mai nou, mai bun, mai inovativ.

De-a lungul timpului, in orice ramura a industriei bunurilor de consum, procesele de ambalare, depozitare si transport au evoluat si ele, devenind mai rapide si mai eficiente. Astfel, si cutiile de carton, utilizate in nenumarate cazuri, au devenit mai bune.

Putem enumera o multime de domenii de activitate in care cutiile de carton sunt necesare si chiar indispensabile. Luand ca exemplu industria de caterin, recipientele de carton sunt utilizate pentru mare majoritate a preparatelor si bauturilor. Iar in ceea ce priveste transportul acestora in siguranta, cutii de carton, pe care le putem gasi in magazinul iPack.

Am putea spune ca produsele lor sunt inovatoare, in ceea ce priveste usurinta de a le utiliza si eficienta de care dau dovada. Avand la dispozitie diverse sisteme de inchidere/deschidere si de a pastra produsele din acestea in siguranta, sunt alegerea multor business-uri.

In magazinul iPack putem gasi cele mai bune cutii transport sticle, la preturi rezonabile, alaturi de diverse reduceri. Cu peste 20 de modele diferite de cutii, de la cele clasice pana la cutii pentru bauturi sau cele pentru alimente, mai sus mentionate, avem parte de o mare diversitate de produse dar si consumabile precum folii de impachetare si ambalare, separatoare sau sisteme de siguranta.

Iata astfel, cateva motive pentru care o cutie iPack este mult mai buna decat altele:

  • Calitatea superioara a cartonului utilizat. Este vorba aici doar de cutii din carton CO3 si CO5, de cea mai buna calitate, extrem de rezistent si durabil.
  • Sistemele de inchidere si deschidere ale acestora. Daca in cazul cutiilor simple lucrurile stau cam la fel, in cazul celor pentru vin sau cele pentru transport specializat este cu totul altceva. Complicate la prima vedere, sistemele sunt foarte intuitive si ofera un plus de rezistenta cutiei.
  • Posiblitatea de reutilizare. Datorita faptului ca sunt atat de rezistente, nu se rup iar datorita sistemelor inovative de manevrare, nu va fi nevoie ca nici noi sa facem asta cand vrem sa le deschidem. Totodata, se pot plia rapid si reface atunci cand vrem sa le utilizat si astfel nici nu vor ocupa mult spatiu de depozitare.
  • Rezistenta crescuta in depozitare, transport si manevrare. Atat pe benzile de productie, cat si in mainile angajatilor, de la iesirea din fabrica si pana la punerea pe raftul magazinului, poate exista un risc de accidentare. Iar afectarea continului nu este un lucuru pe care sa si-l doreasca cineva. Aceste cutii transportiPack rezista la manevrare indelungata si la depozitare prin stivuire, ramanand nedeformate.

Indiferent de aplicatiile pe care doriti sa le desfasurati, puteti conta fara griji pe produsele delor de la iPack, ducand totul la bun sfarsit mai rapid si fara nicio problema. Aruncati o privire in magazinul lor online pentru a vizualiza inteaga oferta de cutii.