13179404_1164670480218250_7987754284867331617_n

Vestea că urmează să ai un copil aduce pe lângă foarte multă bucurie, o multitudine de întrebări şi anumite temeri. Ca orice viitor părinte îţi doreşti să iei deciziile cele mai potrivite pentru tine şi bebeluşul tău.

Într-o atmosferă plăcută şi relaxantă vei învăţa despre:
– transformările psihologice şi fizice din timpul sarcinii
– învaţă despre naşterea naturală şi alte tipuri de naştere (cu anestezie, cezariană…)
– metode practice de a face faţă durerii în travaliu şi de a avea o naştere cât mai blândă
– cum să facilitezi şi să menţii alăptarea
– cum să îngrijeşti natural şi să îi satisfaci adecvat nevoile bebeluşului
– descoperi resurse pentru a face faţă solicitărilor vieţii în trei şi pentru a deveni părinţii de care are nevoie bebeluşul tău.
Încurajăm participarea tăticilor la acest curs pentru a afla informaţii preţioase despre cum poate susţine viitoarea mămică, despre schimbările ce vin odată cu statutul de părinte, despre cum se poate avea o relaţie apropiată şi specială cu propriul copil încă din primele momente. Participarea tăticilor este gratuită şi vor primi atestatul de puericultură la finalul cursului în baza căruia au dreptul legal la încă 10 zile de concediu pe lângă cele 5 oferite de stat. Cursul va fi susţinut de Cristina Rus – Educator Prenatal Certificat Lamaze. Mai multe detalii despre Cristina găsiţi aici www.academiaburticilor.ro. Durata cursului este de 6 ore (curs comasat) cu 2 pauze de cafea + dulce şi o pauză pentru masa de prânz. Preţul cursului este de 300 de lei. Preţul include: apă, cafea, suc natural, fructe, gustări dulci şi masa de prânz. Locurile la acest curs sunt limitate – va puteţi înscrie accesând linkul acestaPentru mai multe detalii sunaţi la: 0745/ 598 141 – Andreea Marian.