Alegerea unui costum de catre barbati este dificila, la fel cum e si alegerea unei rochii pentru femei. Absolut tot ce purtam trebuie sa arata impecabil pe noi, mai ales atunci cand alegem anumite tinute pentru a participa la un eveniment. Insa, nu doar tinuta e importanta, ci si accesoriile. Printre accesoriile cele mai intalnite se numara ochelarii se soare. Ei pot fi purtati in orice sezon si trebuie sa alegi cu grija ce ochelari de soare ti se potrivescSunt o serie de reguli de care e bine sa tii cont atunci cand obisnuiesti sa porti ochelari de soare. Iata cateva dintre ele.
• Alege ochelarii de soare potriviti pentru forma fetei tale. Una e sa ai fata rotunda si alta e sa ai fata ovala. Ideal ar fi sa tii cont de forma fetei daca vrei sa iti stea bine cu ochelarii alesi. Daca vrei sa afli ce ochelari de soare ti se potrivesc in functie de forma fetei, intra pe CooloSophy.ro.
• Cumpara ochelari de soare de calitate. Daca vrei sa iti protejezi vederea e important sa cumperi ochelari de soare cu protectie impotriva razelor UV. Tine cont de acest lucru si alege doar produse de calitate superioara.
• Tine cont de tinuta atunci cand alegi o pereche de ochelari. La fel ca si hainele si ochelarii sunt clasificati in functie de stil. Nu este recomandat sa porti o pereche de ochelari sport la o tinuta eleganta sau invers. Alege ochelarii potriviti pentru hainele pe care le porti.
• Ai grija sa scoti ochelarii de la ochi atunci cand situatia o cere. De exemplu, nu trebuie sa porti ochelari in urmatoarele cazuri: la o intalnire de afaceri, cand porti o conversatie cu cineva, cand intri intr-o incapere, noaptea si asa mai departe. Risti sa fii catalogata ca o persoana penibila daca nu ai grija la acest aspect. Acestea sunt o parte din lucrurile pe care trebuie sa le ai in vedere in cazul in care iti place sa porti ochelari de soare. Daca mai stii si altele, lasa-le intr-un comentariu.