Sunt numeroase moduri prin care poți avea mai multă grijă de corpul tău. Nu este unul singur. Și nu este deloc dificil. Nu a fost niciodată imposibil să ai grijă de organismul tău. La fel, oamenii care au un corp îngrijit și sănătos nu au dobândit aceste miracole din întâmplare. Au muncit pentru ele. S-au documentat, au cerut sfaturi, au ascultat îndrumările specialiștilor și au reușit să dobândească ce și-au dorit: un corp sănătos și îngrijit. Cum pot avea mai multă grijă de corpul meu:
-mănânc mai multe fructe și legume pentru sănătate deplină și un aspect mai bun
-beau ceaiuri care mă ajută să mă detoxifiezi
-elimin fumatul și alcoolul pentru că ele te îmbolnăvesc, te îmbătrânesc și îți strică aspectul fizic.
-fac mai mult sport, zilnic. Nu există nicio scuză pentru a nu face sport!
-fac mai multe plimbări în aer liber în loc să stau în casă, în mall-uri sau la birou peste program
-mă odihnesc cât mai mult și respect orele de somn
-folosesc ingrediente naturale, bio, ecologice. Acestea elimină conservanții și colorantii artificiali, parfumurile toxice și cosmeticele care te îmbătrânesc și te îmbolnăvesc.
Vitamina B12 reprezintă unul dintre cele mai importante resurse împotriva anemiei dintre cele cunoscute până astăzi. Chiar dacă este hidrosolubila, vitamina B12 se poate acumula în ficat, în plămâni, în splină sau în rinichi. Vitamina B12 este extrem de importantă pentru funcționarea normală a sistemului nervos, reușind să formeze mielină ce încorporează fibrele nervoase, exact acele componente care transmit impulsurile nervoase către alte părți ale corpului nostru. B12 Vital este un supliment alimentar lansat în România și disponibil în principalele lanțuri de farmacii din țară, precum și că producătorul acestuia este WÖRWAG Pharma, o companie germană cu renume foarte bun în piață.