M-am invatat sa caut piese auto la dezmembrari si este o deprindere foarte buna pe care o recomand tuturor celor care au masina. Experienta pozitiva pe care am avut-o cu ei, m-a determinat sa devin dependent. Iata ce m-a determinat sa nu ma pot abtine sa intru pe site, sa vad produsele si sa plasez comenzi:

-aprovizionarea. Am gasit aici piese pe care nu le-am gasit in alta parte, cand imi luasem adio de la masina mea. Hotarasem sa o duc la fiare vechi, noroc ca i-am descoperit si am salvat autoturismul.

-onestitatea. Piesele auto livrate de ei sunt in stare foarte buna si vin insotite de facturi si de garantie.

-promptitudinea. Comenzile se pot face la orice ora din zi si din noapte prin sistemul plasare in cos, fiind livrate rapid oriunde in tara.

Fara sa am probleme prea mari la motor sau caroserie, scaunele si banchetele de la masina mea Audi A6 4B s-au scorojit. Materialul textile si pielea ecologica sunt atat de roase, incat se vede buretele mancat de vreme si prin el ies arcurile. La dezmembrari Audi am gasit o comoara pentru masina mea: scaune si banchete piele in stare foarte buna, care costa 500 de lei. M-am uitat la fotografiile martor, cum fac mereu fiindca le-am verificat onestitatea si m-am bucurat ca imi pot face masina sa para ca noua cu o investitie minima.

Negre, confortabile, din cea mai fina piele le vad instalate in masina mea, inlocuind scaunele mele rupturoase si patate. Tot rasfoind paginile cu produse gasesc si un far care sa-l inlocuiasca pe cel crapat.

Magazinul cu piese second-hand reprezinta o mana cereasca pentru posesorii de masini. Se gasesc aici piese pentru orice componenta a masinii tale, de la cele mai simple, la motoare in stare buna de functionare. Ai nevoie de o scrumiera? Stii unde o gasesti! Aripa stanga, stop dreapta, senzor vibrochen sunt piese in perfecta stare de functionare, verificate, care asteapta sa fie de folos.

Ele sosesc la adresa indicata de tine mai repede decat crezi sa te poti folosi de masina ta.

Astazi, cu scaune noi si far reparat, masina mea pare ca noua datorita pieselor de la dezmembrari.