Antrenorul formației de fotbal Gaz Metan Mediaș, Cristian Pustai, spune că o victorie, în meciul de duminică din play-out-ul Ligii I, cu Pandurii Târgu Jiu, ar ”aduce lucrurile pe făgașul normal” pentru echipa sa, în contextul în care obiectivul este de a trece de 30 de puncte la finele primei jumătăți a acestei faze a competiției.
”Ne aflăm aproape de finalul primei părți a play-out-ului și din păcate am pierdut 5 puncte pe teren propriu, ceea ce înseamnă foarte mult. O victorie cu Pandurii ar aduce un pic lucrurile pe un făgaș normal, ne-am apropia de 30 de puncte înainte de ultimul meci al turului și ar fi de îndeplinit acel obiectiv de a trece de 30 de puncte la finele primei jumătăți a play-out-ului. Din păcate jucăm de Paște, dar apoi jucăm și joi la Timișoara, e aproape ca o etapă intermediară. Acest lucru nu prea e convenabil, dar așa s-a hotărât”, a spus Pustai, joi, într-o conferință de presă. El a adăugat că în lot nu sunt jucători suspendați, doar fundașul Roberto Romeo este accidentat, în schimb fiind refăcut colegul său din defensivă Valentin Crețu. Mijlocașul Alexandru Curtean a menționat, la rândul său, că echipa își dorește victoria cu atât mai mult cu cât partida se va disputa pe teren propriu.
”Când joci acasă vrei să-ți câștigi punctele, ne dorim victoria și vrem să jucăm de așa manieră încât să nu mai facem greșeli. Pandurii sunt o echipă în criză de puncte și vor veni cu o dorință mare, dar noi vom juca acasă și vrem să arătăm asta. Trebuie să fim mai atenți la finalizare pentru că am avut multe ocazii în ultimele meciuri, însă am suferit pe finalizare și am avut și anumite neatenții”, a arătat Curtean.
Formația lui Cristian Pustai va întâlni duminică după-amiază pe teren propriu Pandurii Târgu-Jiu. Alb-negrii vin după patru partide fără victorie, în care au obținut trei remize și au fost învinși de CSMS Iași, în timp ce de partea cealaltă, gorjenii ocupă în prezent locul al șaselea în play-out, unul de baraj pentru menținerea în Liga I.